• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Gerber

Gerber

Gerber

  • Share

Gerber е американска марка, създадена през 1939 година в Портланд, щат Орегон. От самото начало на създаването си, марката Gerber специализира в производството на остриета и ножове. Всичко започва с идеята да се произвеждат и предлагат ръчно изработени комплекти ножове за домашна употреба, които да служат като подарък за различни случаи. Тази оригинална бизнес идея, за времето си, бързо се развива и през шейсетте години на миналия век продуктите на марката Gerber са вече добре познати, ценени и дори колекционирани от повечето американци.
 

Днес, марката Gerber е световно известна и продуктите на тази американска компания се използват от ловци, рибари, войници, къмпинагари и пътешественици по целия свят. Всички продукти на Gerber продължават да се проектират и разработват в централата на компанията в Портланд и се отличават с модерен и иновативен дизайн, внимание към детайла и доживотна гаранция.
 

Марката Gerber предлага изключително богато разнообразие от ножове и различни типове мултифункционални инструменти, като всяка година се прибавят нови артикули към колекцията на Gerber. Gerber развива своите продукти в различни направления, като основните са:
 

Продукти за военни нужди – години наред марката Gerber създава продукти за нуждите на американските военни сили. Продуктите от тази серия съчетават иновативен дизайн, най-здравите материали и най-острите остриета.
 

Продукти за лов и риболов – различни сгъваеми ножове и други инструменти, които са максимално балансирани, олекотени, здрави и подходящи за употреба в различни условия.
 

Продукти за оцеляване – едно от най-успешните партньорства е това между марката Gerber и световно известения приключенец, пътешественик и телевизионен водещ Беър Грилс. Гамата от продукти на Gerber с логото на Беър Грилс е не само много популярна, но и изключително надеждна. Ножът на Беър Грилс е може би най-разпознаваемия нож в света и с негова помощ може да се справите с всяка ситуация в природата.
 

Независимо кое направление, марката Gerber предлага на своите клиенти качествени и надеждни ножове и инструменти, с които може да спестите време и усилие, да си помогнете в трудни ситуации и дори да спасите живот.
 

Разгледайте официалният сайт на Gerber!

Всички продукти