• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Brunton

Brunton

Brunton

  • Share

Brunton е водеща американска марка специализирана в изработването на технически инструменти за употреба при различни занимания на открито, като планинарство, къмпинг, лов и риболов, а също и по време на различни дейности свързани с геология, археология, лесовъдство или военни нужди.

 

Историята на марката Brunton започва още през 1895 г.,  когато канадският геолог и минен инженер Дайвид Брънтон създава първия малък компас, с което напълно променя идеята за  уредите за ориентиране, които до този момент са големи, тежки и трудни за транспортиране. Различните модели компаси произвеждани от Brunton дълги години са използвани от американските въоръжени сили и включително и до днес и са едни от най-надеждните навигационни уреди за ориентиране.

 

Седалището на Brunton се намира в щата Уайоминг, в сърцето на Скалистите планини (Rocky Mountains) и марката произвежда голяма гама от модерни, висококачествени и здрави навигационни, оптични, соларни и осветителни продукти за различни нужди и цели.

 

През последните няколко години марката Brunton въвежда на пазара редица иновативни уреди, които използват слънчевата енергия или водород и кислород  за производство на енергия и предлага към тях компактни и леки уреди, с помощта на които енергията може да бъде съхранена и транспортирана. По този начин Brunton дават възможност на любители и специалисти да могат да използват своите електронни устройства, преносими компютри, телефони, таблети и други, където и да са по света и при всякакви условия. В допълнение Brunton продължава да подобрява и предлага традиционните си вече компаси, навигационни уреди, челници, фенери, бинокли и монокли.

 

Разгледайте официалният сайт на Brunton!

Всички продукти