• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Ally

Ally

Ally

  • Share

ALLY е част от норвежката марката за туристическа екипировка Bergans of Norway и е специализирана в разработването на най-здравите и надеждни сглобяеми канута, предлагани на пазара.

 

Идеята за ALLY започва още през 1972 г., когато г-н Рагнар Дженсен, собственикът на Bergans of Norway решава, че ще е много по-практично за неговите пътешествия, ако има на разположение надеждно кану, което да е лесно за транспортиране. Така, основавайки се на своя иновативен дух и стремеж за висококачествена екипировка, част от екипа на Bergans of Norway се впуска в дизайн и изработване на кану, което да е олекотено и лесно преносимо и същевременно силно издръжливо и подходящо за най-взискателните пътешествия.

 

Днес, под марката ALLY се предлагат серия от сгъваеми канута, които се използват както за различни видове експедиции по света, от Амазонската джунгла до Северния полюс, така и за по-релаксиращи и спокойни занимания, като риболов и разходки и излети със семейството.

 

Основното преимущество на ALLY пред останалите марки за канута е, че в разглобено състояние кануто  ALLY се събира само в една удобна голяма раница, която лесно може да се носи на гръб, да се транспортира с кола или самолет, да се съхранява в килера, в гаража, на тавана, в гардероба или на друго лесно достъпно място. Същевременно, канутата ALLY са изключително надеждни, маневрени и олекотени, благодарение на алуминиевата си конструкция. Външната обвивка на кануто е силно подсилена, за да може да издържа при сблъсък със скали или други препятствия във водата, а подът е изработен от пяна и предлага добра изолация от студената вода, както и шоково абсорбиране. Канутата ALLY предлагат възможност за регулиране на височината, ъгъла и позицията на седалките и така да се постигне правилното разпределяне на товара и максимален комфорт при гребане. Също така марката ALLY предлага и редица допълнителни аксесоари и резервни части, така че да приспособите кануто за различни видове пътешествия и приключения.

 

ALLY предлага на пазара осем различни модела канута, като асортиментът включва едноместни и двуместни канута, както и специални модели за бързей и реки и за спокойни води.

 

Разгледайте официалния сайт на ALLY!

Всички продукти