• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

YAK

YAK
  1. Yaksmalllogoreal

YAK

  • Share

Английската марка YAK е специализирана в изработването на оборудване и екипировка за гребане с кану, каяк и други плавателни съдове. YAK принадлежи към голяма група от компании, всички от които са насочени към разработване и производство на животоспасяващи продукти и решения, както за индустриални нужди, така и за развлекателни дейности.


Марката YAK предлага широк спектър от различни продукти, свързани с гребането, като облеклото, спасителните жилетки и аксесоари на YAK  са изработени да отговарят на различни стилове на гребане и нива на опит. С екипировка на марката YAK се оборудват както любители каякари, които гребат в спокойни води, така и специалисти в гребането в бързи води.
 

YAK е водеща английска фирма, производител на спасителни жилетки за гребане с каяк или кану, като асортиментът на компанията включва от най-базови модели за спокойно гребане или при риболов до такива за професионалисти, които практикуват рафтинг в най-сурови условия.
Марката YAK залага на най-качествените материали и технологии, като  продуктите им отговарят на всички стандарти за безопасност.
 

Наличието на удобна и надеждна екипировка за гребане е от голямо значение, както за подобряване на вашия стил, така и за осигурява на необходимата безопасност. С продуктите на марката YAK ще може да си осигурите всичко това.

 

Разгледайте официалният сайт на YAK!

Всички продукти