• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Care Plus

Care Plus
  1. Care-Plus-CampingRocks-lifestyle-2

Care Plus

  • Share

Care Plus е марка, която цели да помага на туристи, пътешественици и  всеки тръгнал на път да бъде максимално предпазен и защитен. Care Plus предлага широка гама от продукти специално разработени за носене с вас по време на път, независимо дали ще ходите на кратък излет сред природата, по-предизвикателно планинско пътешествие или на екскурзия до някоя тропическа дестинация

 

Основните продуктови категории на Care Plus са: превенция от ухапвания от насекоми, първа помощ, лична хигиена и слънцезащита.

 

Превенция от ухапвания от насекоми: Използването на тези продукти отблъсква насекомите и помага активно да се ограничат ухапванията, като имат и основна заслуга за намаляване на риска от развитие на малария, жълта треска (в тропическа Африка и Южна Америка) и тропическа треска.

 

Първа помощ: Компанията произвеждаща продукти под марката Care Plus има зад гърба си повече от 20 години опит в третирането и лечението на ухапвания и ужилвания, грижа за краката и лекуването на различни рани, както и по отношение на предпазване на слуха.

 

Лична хигиена: Когато пътувате е много важно да се държи под око личната хигиена. Качеството на водата не е на ниво навсякъде и ако не сте внимателни, можете да получите стомашна или чревна инфекция, диария или дори да се стигне до дехидратация. Марката Care Plus предлага широк набор от продукти, които ще спомогнат за подобряване на хигиената и за защита на здравето по време на път.

 

Слънцезащита: Слънчевата светлина е полезна за нашето благосъстояние и жизненост, но може да се окаже също така вредна за нашата кожа. Care Plus предлага продукти, които предпазват от UV-A лъчите водещи до преждевременно стареене на кожата и от UV-B лъчите, които нараняват и увреждат кожните клетки. Употребата на тези продукти помага да се предотвратят кожни изгаряния и развитието на слънчеви алергии.

 

Разгледайте официалният сайт на Care Plus!

Всички продукти