• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Grangers

Grangers
  1. grangers-malka-snimka-campingrocks

Grangers

  • Share

Granger’s е английска компания, специализирана в производството на водозащитни импрегнатори. Тя е създадена през 1937 г. и е посветила всичките 78 години от съществуването си за проучване и развитие на най-добрите технология за третиране на материите против вода и влиянието на атмосферните условия. С това тя е успяла да изгради имидж, традиции и доверие на един от най-ефикасните брандове за поддръжка и импрегниране на платове, а продуктите ѝ спомагат за възможно най-доброто представяне на материите при намокряне.

 

Компанията Granger’s стартира през далечната 1937 г. с първа поръчка от Министерството на отбраната на Великобритания, което се нужда от водоустойчиво третиране на войнишките палатки. Оттогава до днес компанията расте и добавя нови и разнообразни продукти, които са приложими от къмпинг индустрията до строителната индустрия. Основното нещо, което свързва разнообразните продукти, предназначени за различни браншове, е предлагането на възможно най-добрата защита от намокряне и пропускане на вода, независимо от това дали се отнасят за платнени материи или за тухли.

 

През 1977 г. компанията е закупена от настоящия си собственик, а 10 години по-късно фабриката и развойната дейност са преместени от първоначалното седалище в Уотфорд в по-северния английски град Алфретрон.

 

Всички продукти на Granger’s се произвеждат в Англия.

 

От Granger’s вярват, че най-добрата акредитация на продуктите е независимата. Именно затова те са поверили тестването и оценката на независимата компания SATRA - водеща институция за тестване на облекло, кожени изделия и обувки.

 

През 2006 г. Granger’s внедрява и се сертифицира по Международния стандарт за опазване на околната среда ISO 14001, което е още една независима оценка, че продуктите на компанията отговарят на най-високите стандарти за природо- и екосъобразност.

 

Разгледайте официалният сайт на Granger's!

Всички продукти