• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

PAC

PAC
  1. PAC-banner-malka-3
  2. PAC-banner-malka-1
  3. PAC-banner-malka-2

PAC

  • Share

Немската компания P.A.C. ("Protective Accessories Company" или "Компания за Предпазни Аксесоари") години наред разработва едни от най-качествените и функционални аксесоари за употреба при различни видове спортни и развлекателни занимания сред природата. 


Марката PAC работи в две основни направления: мултифункционални кърпи за глава и функционални спортни и термо чорапи. 


Серията кърпи за глава на PAC е изключително широка и много популярна сред любителите на планинарството, трекинга, колоезденето и зимните спортове. PAC кърпите са мултифункционални и могат да се използват по най-различни начини като: шал, шапка, маска, лента за глава или др. PAC шаловете се предлагат в различни стилове, с различен дизайн и дължина и в безброй различни цветове. 


PAC произвежда също така цяла серия от функционални чорапи за спортни и планинарски нужди. Чорапите на  P.A.C. са изработени от технически влакна и мерино вълна, които пренасят потта далеч от кожата, като така ви гарантират удобство при носене при всякакви условия и краката ви се запазват топли при по-студено време и сухи при по-топло. От една страна чорапите на P.A.C. разполагат със специални подложки в зоните на натиск, а от друга са максимално гъвкави в зоните, където това е необходимо, като свивки и т.н. Функционални и висококачествени, марката P.A.C. предлага чорапи за колоездене, тичане, планинарство и зимни спортове.

 

Оригинални и  многофункционални, шалове на PAC са изработени в Германия, където се спазват всички стандарти за качество, използват се материали, които нямат вредно влияние върху околната среда и се обръща особено внимание върху детайлите. Функционалните чорапи PAC се произвеждат в Италия, където се използват най-новите и технологични материали и също се спазват най-стриктно всички стандарти за качество.

 

Разгледайте официалният сайт на P.A.C.!

Всички продукти