• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Dachstein

Dachstein

Dachstein

  • Share

Австрийската марка Dachstein има зад гърба си над 90 години опит в изработката на туристически обувки и ботуши и днес е разпознаваема като една от най-традиционните марки в Европа.

 

Основана през 1925 г. от обущаря Антон Линтнер в сърцето на Австрия, компанията е кръстена на планинският масив Дахщайн, където е създаден първият магазин преди 90 години.

 

Марката Dachstein първоначално започва да произвежда традиционните алпийски кожени ботуши, след което започва производство и на твърди ски обувки. Постепенно марката набира популярност и достига своя пик през 80-те години, когато Dachstein е не само най-известната фирма за обувки в Австрия, но обувките Dachstein достигат до много други страни, включително и България. През годините хората от Dachstein непрекъснато подобряват своите производствени технологии и покрай иновациите в производството се разширява и обхватът на предлаганите продукти, като австрийската фирма разработва широка гама от трекинг обувки, предназначени за разнообразен планински терени.

 

Трите основни принципа на Dachstein са: комфорт, здраве и защита, като компанията се стреми да постигне и приложи и трите, като предлага най-добрият и разнообразен набор от обувки за туризъм, изкачване, лов и разходки. Всеки продукт на Dachstein е щателно тестван и проверен във всеки аспект и етап, от планирането, през изработката, до продажбата му, за да се гарантира, че обувките, които в крайна сметка стигат до пазара, са от възможно най-високо качество и отговарят на изискванията на потребителите.

 

За да гарантира максимална надеждност и функционалност марката Dachstein залага на най-добрите материи и най-новите технологии. Съвременните обувки Dachstein използват доказани водоустойчиви мембрани като Event и DRYDS, изолация на Primaloft и Thinsulate и подметки на Vibram. По този начин с обувките Dachstein не само ще се чувствате комфортно по време на ходене, но ще останете стабилни и сигурни върху всякакъв терен, без значение от метеорологичните условия.

 

Вече 90 години марката трупа опит, за да може днес да предложи на пазара едни от най-иновативните, практични, сигурни и впечатляващи решения в сферата на обувната индустрия. С утвърдена репутация в традиционите алпийски дестинации като Австрия и Германия, марката Dachstein e отново представена у нас, предлагайки едни от най-добрите и нови модели туристически обувки. 

 

Разгледайте официалният сайт на Dachstein!

Всички продукти