• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

  • Share

Jack Wolfskin е една от най-известните европейски марки, специализирана в производството на стоки за туризъм, планинарство, къмпинг и зимни спортове.

 

Компанията  Jack Wolfskin е основана през 1981 година във Франкфурт, Германия, като още от самото начало целта на компанията е чрез своите продукти да мотивира повече хора да водят активен живот на открито.

 

Благодарение на практичния дизайн и доброто качеството на стоките, марката Jack Wolfskin става една от най-популярните и предпочитани марки сред любителите на туризма в Германия и бързо започва да се предлага и в други страни.

 

Емблематичното лого с вълча лапа и мотото на марката „Outdoor е нашата страст“ са вече разпознаваеми из целия свят. Днес, немската марка Jack Wolfskin предлага една от най-богатите гами продукти, включваща туристическо облекло за възрастни и деца, палатки и спални чували, туристически раници, туристически обувки и сандали и множество аксесоари за път и туризъм. Jack Wolfskin има над 900 собствени магазини из целия свят и продуктите на немската марка се предлагат из цяла Европа, в Китай, Япония и Чили.

 

Разгледайте официалния сайт на  Jack Wolfskin!

Всички продукти