• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Nortec

Nortec
  1. Marka-Nortec-kotki-CampingRocks-vatreshna-snimka-1

Nortec

  • Share

NORTEC Sport е австрийска марка с италианска история. През 1996 година италианската компания Granzotto Snc пуска на пазара  функционални и лесни за употреба вериги за сняг и лед за обувки наречени заради своята форма “TURTLES”. Този модел вериги имат голям успех на италианския пазар и започват да се популяризират бързо и в други Алпийски държави, като Австрия, Швейцария и Франция.

 

През 2012 година в Австрия се създава специална компания на име NORTEC Sport GmbH, която придобива историческата марка TURTLES и инвестира в развитието и производството на котки за лед за туристически и ежедневни нужди. Целта на новосъздадената марка е да предлага котки за лед, които да са лесни за поставяне и махане, олекотени, но същевременно от високо качество и максимално надеждни. През последните години NORTEC работи съвместно с професионални атлети и разширява асортимента, като вече предлага специализирани котки за хора, практикуващи трейл рънинг (тичане в пресечена местност), за хора, работещи на открито през зимните месеци, за ловджии и за туристи, които обичат да правят зимни преходи.  

 

Днес, марката Nortec продължава да произвежда котките за лед в Италия, базирайки се на 20 годишния си опит с котките Turtles, но налагайки най-съвременните решения по отношение на удобство, здравина и надеждност.

 

Разгледайте официалният сайт на Nortec Sport!

Всички продукти