• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Nomad

Nomad

Nomad

  • Share

Днес, NOMAD е най-известната холандска компания, специализирана в разработването, производство и предлагането на продукти за пътешествия, туризъм и къмпинг.

 

Всичко започва в едно малко холандско градче, наречено Zevenaar (гр. Зевенар ) през 1965 г., когато шведска компания решава да създаде нова линия за производство на синтетични юргани и спални чували в Холандия. Те комбинират думите полиестер (polyester ) и пух (down) и кръщават месната компания Polydaun. Техните продукти са цветни, оригинални и практични и бързо се превръщат в най-голямата производствена линия за спални чували в Европа.

 

Само няколко години по-късно, през 1978 г., от производството на спални чували се ражда и компанията NOMAD, която  излиза на пазара със световноизвестния изолационен материал 3D Polarsoft, благодарение на който NOMAD започва да предлага компактни, леки и достъпни спални чували. Днес, фирмата може да се похвали с над 8 милиона произведени спални чувала.

 

Постепенно марката NOMAD започва да развива нови продуктови гами и да предлага на пазара и други практични продукти, необходими за пътувания и пътешествия. През последните 40 години различни продукти на NOMAD са били част от експедиции, планински изкачвания, състезания и пътешествия до далечни дестинации. 

 

Независимо от промените и развитието си, от самото начало до днес, в основата на компанията NOMAD е силно заложен „Номадският Дух“ – независими, винаги в движение и готови да се отзоват на всяко приключение, което се изправи на пътя им.

 

NOMAD са създатели на „Премиум” туристическо и къмпинг оборудване - спални чували, постелки, палатки, чанти, раници и туристическо облекло с много високо качество. Продуктите с марката NOMAD са направени да бъдат удобни за употреба, да са полезни по време на много пътувания и да бъдат използвани година след година, като по този начин те постепенно стават неразделна част от хубавите спомени и емоции.

 

Продуктите на NOMAD са подходящи както за млади хора, които искат да опознаят света с раница на гръб, така и за семейства с деца, които искат да пътешестват и да прекарат свободното си време извън града.  Приключенията с NOMAD са безкрайни, като техните продукти улесняват, стимулират и вдъхновяват хората да търсят и преживеят неконвенционални и вълнуващи приключения и пътувания до близки и далечни места.

 

Разгледайте официалният сайт на NOMAD!

Всички продукти