• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Campingaz

Campingaz

Campingaz

  • Share

Френската марка Campingaz притежава повече от 60 годишен опит в разработването на иновативни и лесни за употреба продукти за барбекю, скара, къмпинг, пикник или за градината.


Oт 1996 г., търговската марка Campingaz e част от голяма американска корпорация за висококачествени потребителски стоки, към която принадлежат и марките Coleman, Sevylor и Aerobed, предлагани от Campingrocks.bg.
 

Продуктите на марката Campingaz са добре познати на любителите на живота на открито, като се ползват поколения наред с удоволствие и доверие.
 

Първият продукт на марката Campimngaz е изработен в далечната 1949 г., когато започва производството на преносимия газов котлон и станалите вече емблематични за марката Campingaz малки сини зареждащи се газови бутилки. От тогава насам марката Campingaz е разработила редица други практични, лесни за употреба и стилни продукти и аксесоари за градината, на плажа, по време на пикник и къмпинг или други събития на открито.
 

Днес, марката Campingaz е световен лидер в производството на висококачествени барбекюта и грилове, които използват най-новите технологии за готвене на газ и на въглища, както и на газови бутилки и контейнери във всякакви размери и стандарти. В асортимента на Campingaz, също така може да откриете цяла серия от преносими котлони на газ, газови фенери, хладилни чанти и всички необходими аксесоари, за да бъде вашата почивка сред природата още по-комфортна.
 

Разгледайте официалният сайт на Campingaz!

Всички продукти