• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Stubai

Stubai
  1. Австрийската марка за алпийска и височинна екиопировка Stubai

Stubai

  • Share

Австрийската марка STUBAI за катераческа и планинска екипировка, произхожда от долината на Штубай в Тиролските Алпи. С дългогодишна история, започваща още от 1897 година, компанията STUBAI обединява производители на различни видове инструменти и сечива. Компанията днес предлага редица висококачествени продукти, които се използват в строителството, дърворезбарството, горското стопанство, ножарството и разбира се в катерачеството и алпинизма.

 

В спортното подразделение на австрийската компанията си взаимодействат професионални катерачи, планински гидове и инженери, които споделят своите разбирания за алпинизма и разработват и тестват нови и все по-функционални продукти за алпийска екипировка.

 

Благодарение на традициите на компанията, иновативния подход и желанието да се усъвършенстват, днес STUBAI е една от най-разпознаваемите марки за алпийска екипировка в Европа. STUBAI предлага широка гама от качествени и надеждни продукти за планинарство, като алпийски котки, карабинери, осигурители, пикели, седалки, каски, оборудване за Виа Ферата, лавинно оборудване и всичко друго, необходимо за безопасни, приятни и възнаграждаващи с гледки и емоции приключения в необикновения свят на планините!

 

Разгледайте официалният сайт на STUBAI!

Всички продукти