• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Tubbs

Tubbs
  1. Снегоходки за туризъм и алпинизъм Tubbs

Tubbs

  • Share

Марката Tubbs е пионер в производството на снегоходки в Северна Америка. Създадена още през 1906 г., марката Tubbs има за цел да създава висококачествени снегоходки, с които хората да се чувстват сигурни в снега навън. Днес централата на компанията Tubbs се намира в Сиатъл - щата Вашингтон, в подножието на вечно снежната планина Райнер. Марката Tubbs е част от международната група за зимна и туристическа екипировка K2 Sports.

 

Първоначално американската компания изработва снегоходки от устойчив дървен материал, но в нашето съвремие Tubbs специализира в производството на традиционни олекотени модели снегоходки от алуминий, както и на такива, изработени от най-съвременните композитни материали. Нововъведенията са тясно свързани с работата на Tubbs, като много от моделите са снабдени с редица функционалности, улесняващи ползването и подобряващи стабилността и чувството на удобство при ходене, като например автоматите DynamicFit (интегрирана BOA системата за затягане, като при обувките за сноуборд), с които монтирането на снегоходките става за секунди.

 

Tubbs е и първата компания в света започнала да предлага снегоходки, специално разработени за жени. Специалистите от Tubbs разпознават различните нужди на мъжете и жените, като вземат предвид дължината на стъпалото, телосложението и други физиологични различия, така че да създадат оптимална ергономична форма при всеки модел снегоходка.

 

Със своя опит и модерен подход, снегоходките на Tubbs са едни от най-добрите, надеждни и многофункционални модели предлагани в света, които се справят изключително добре при всички условия и терени.

 

Разгледайте официалният сайт на TUBBS!

Всички продукти