• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Thermopad

Thermopad
  1. Уормъри нагреватели за ръце и ходила Thermopad

Thermopad

  • Share

Немската компания Thermopad GmbH, със седалище в Freudenstadt, в Шварцвалд, е водещ производител на различни видове отоплители  и уормъри за тяло с активен въглен.

 

Продуктите на Thermopad са предвидени за употреба в различни ситуации и активности, като ски спортове, колоездене, лов, риболов и планинарство, като са идеално решение и всички хора, с професии изискващи продължителен престой на открито през студените месеци.

 

Марката Thermopad предлага отоплители за ръце и крака, за кръста и главата. Всички модели уормъри  са изработени за еднократна употреба и  се предлагат в практични за употреба пликчета. Създадени на базата на натурални съставки - желязо на прах, сол, активен въглен, вода и вермикулит - материалите се смесват внимателно и в правилните пропорции, за да се получи гранулат, който има способността да реагира с кислород. При отваряне на пликчето гранулата реагира на контакта с кислород и отоплителите на Thermopad започват да се нагряват, като така осигуряват топлина в продължителност на 8 до 12 часа.


Разгледайте официалният сайт на Thermopad!

Всички продукти