• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Warmpeace

Warmpeace
  1. WarmPeace_Brand

Warmpeace

  • Share

WarmPeace  е чешка компания, специализирана в производството на облекло и спални чували с пълнеж от естествен пух и други високоизолационни материали.

 

Началото на компанята е поставено през 1986 година, когато семейство Хабетин започва да произвежда пухени якета за свои близки и познати. Изработените якета се превръщат в хит и от няколко бройки първоначално бързо стават стотици. Компанията постепенно започва да разширява своята гама от продукти, като пуска на пазара серия от пухени спални чували. За изработката на своите продукти, WarmPeace използва висококачествени материали и е една от първите източно-европейски фирми започнали да си партнират с големи международни брандове като Gore-Tex.

 

Днес, продуктите на WarmPeace са продавани в силно конкурентни пазари като Германия, Финландия и Дания и марката е високо ценена. Компанията продължава да е семейна и прилага сравнително консервативен търговски подход, като предпочита да залага на по-малък асортимент продукти, но да поддържаща постоянно високото си качество.

 

Спалните чували на марката WarmPeace са добре разпознаваеми сред запалените туристи из Европа, благодарение на добрата изработка и висококачествения пълнеж от пух. В допълнение, продуктовият асортимент на WarmPeace включва серия пухени якета, туристическо облекло от Polartec материя, туристически панталони от SmileSkin материя и редица по-малки и практички аксесоари.

 

Разгледайте официалния сайт на WarmPeace!

Всички продукти