• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

GABEL

GABEL
  1. Италиански спортно-туристически щеки за трекинг, нордик, трайл рънинг, зимни спортове

GABEL

  • Share

В продължение на повече от 60 години, италианската марка GABEL произвежда със страст и иновативен подход различни модели щеки за ски, трекинг, планинско бягане и северно ходене (Nordic Walking).

 

От основаването си през 1956 г. от г-н Galdino Beltramello, скиор и завършен спортист, GABEL се отличава като специализирана компания за производство на ски и туристически щеки. Всяка година моделите на GABEL се подобряват, внедряват се нововъведения, което прави GABEL световен лидер по отношение на техническа експертиза и дизайн, когато става въпрос за щеки за туризъм и спорт.

 

GABEL постоянно проучва нови технологии и ги прилага в производството. Тази целенасоченост към иновациите допринася за международния успех на фирмата. Компанията разполага вече с две производствени бази, една в Италия и една в Чехия и предлага свои продукти в 36 страни по света.

 

В Италия GABEL продължава да бъде лидер в предлагането на щеки за ски спортове, като италианската марка вече има и сериозно международно присъствие и е официален доставчик на ски отборите на Швейцария, Канада и Словения. Някои от големите звезди на зимните спортове, като Джулиано Раццоли, Джулио Боска и Франческа Фанти, залагат на щеките GABEL за своите състезания. Туристическите модели щеки на GABEL са световно известни и се разпознават, като надежден туристически аксесоар с високо качество и модерен италиански дизайн.

 

Италианската марка за щеки GABEL предлага изключително богата гама, която се дефинира според вид дейност (ски, трекинг, северно ходене и планинско бягане), ниво на умение, качество на използвани материали, технологични характеристики, лекота и др.

 

Разгледайте официалния сайт на GABEL!

Всички продукти