• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

ALFA

ALFA
  1. Норвежки туристически обувки ALFA

ALFA

  • Share

ALFA е известна норвежка спортно-туристическа марка, създадена през 1931 година - една от най-старите норвежки фирми, произвеждащи обувки. В продължение на повече от 80 години ALFA произвежда обувки за ски, планинарство и трекинг, насочени към взискателни и активни планинари, скиори и любители на живота сред природата. В допълнение ALFA снабдява с обувки и определени професионални потребителски групи, като норвежката полиция и въоръжените сили на Норвегия, както и други професионални групи, за които високите стандартите по отношение на функционалност, комфорт и качество са абсолютно задължителни.

 

Централата на ALFA се намира в Ярен, на 70 километра северно от Осло, като в Норвегия се извършват всички дейности свързани с проектиране, разработване и тестване на продукти, продажби, маркетинг и администрация. Производството се извършва от селектирани качествени производители в Европа и Азия в съответствие със строгите указания и изисквания за качество на ALFA и под постоянен строг мониторинг.

 

През годините обувките на ALFA са участвали в хиляди големи и малки експедиции: от различни преходи и турове из Норвегия, до предизвикателни приключения и екстремни експедиции из целия свят, включително изкачване на седемте най-високи върхове в света и безбройни прекосявания на ледените земи на Гренландия и двата полюса. Колекцията на ALFA се състои от специализирани обувки за ски ходене, зимни експедиционни обувки, обувки за висока планина, обувки за трекинг и обувки за лов.

 

Иновативният подход в разработването на новите продукти е сериозно предизвикателство за ALFA и компанията продължава да напредва, като съчетава съвременните технологии и материали по нови и уникални начини. ALFA цели да създава отлични продукти с несравнимо качество и да накара повече хора да излязат и да изследват света! Ако някой знае как да направи изключително качествени туристически обувки, това със сигурност са норвежците от ALFA. В края на краищата любовта към природата и туризмът е неразделна част от норвежката идентичност. Go Explore with ALFA!

 

Разгледайте официалния сайт на ALFA!

Всички продукти