• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Armytec

Armytec

Armytec

  • Share

Компанията Armytek Optoelectronics Inc. е регистрирана в началото на 2010 г. в Онтарио, Канада и е един от водещите световни производители на LED фенери и осветителни устройства за професионални и любителски нужди.

 

Продуктовата линия на Armytek се състои от над 30 модела фенера и множество аксесоарни продукта, които са представени вече в 75 страни по света, включително и България.  Компанията се слави с разработването и пускането в продажба на много нови иновативни модели и притежава множество патенти по целия свят.

 

Мисията на канадската фирма Armytek е да предлага фенери, които надминават очакванията на потребителите. За да успее да постига своите цели, компанията притежава собствена фабрика, собствен екип от учени и инженери, ангажирани във военната и космическата индустрия и използва само най-добрите и изпитани компоненти от САЩ и Япония.

 

При разработването на продуктите Armytek се залага особено внимание на издръжливостта и технологиите, не само на външния дизайн. Използвайки приложими военни технологии, Armytek успява да създаде едни от най-иновативните и технически модерни фенерчета в света. Различните модели фенери, прожектори, челници и други LED устройства на Armytek днес се използват активно от военни и специални сили, ловци и водолази, спасители и пожарникари, спелеолози, планинари и колоездачи – или с други думи, ентусиазирани и взискателни хора, който използват и ценят висококачествени и надеждни продукти.

 

Разгледайте официалния сайт на ARMYTEK!

Всички продукти