• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Devold

Devold

Devold

  • Share

Норвежците са народ, който винаги е живял в хармония с природата. Въпреки суровия климат, да си навън и да се наслаждаваш на природата, да търсиш спокойствието й и да вдишваш чистия въздух са част от норвежката душа. Преди повече от 165 години една норвежка компания - Devold започва да разработва вълнени продукти с ненадминат комфорт, качество и защитни свойства. Всъщност Devold e считан за най-старият производител (дата на основаване 1853) на трикотажни облекла в Норвегия.

 

Първоначално компанията Devold е насочена към потребностите на местните потребители – рибари, фермери и пътешественици. Днес Devold e световен лидер и международен пионер в разработването на иновативна мериносова вълна, предназначена за любители на живота на открито, приключенци и професионалисти, които работят в трудни условия навън.

 

Брандът Devold of Norway обслужва два различни пазара, предлагайки вълнено облекло за спорт и туризъм и защитно облекло за професионалисти. Целта на компанията е да поддържа своето реномирано качество, което е резултат от дългогодишната традиция и майсторство, съчетана с най-добрите налични технологии, като същевременно продължава да разработва нови функционални облекла с атрактивен дизайн.

 

Марката Devold включва широка гама от термо бельо, чорапи, шапки, шалове, различни видове междинен слой дрехи и плетени пуловери. Всички продукти са изработени от висококачествена вълна - 100% естествен материал, който е 100% биоразградим. Devold работи с внимателно подбрани фермери за мерино овце, които се грижат добре както за животните, така и за почвата и които вече поколения наред специализират в производство на мериносова вълна.

 

Разгледайте официалния сайт на DEVOLD!

Всички продукти