• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Nitecore

Nitecore
  1. Челник Nitecore N35

Nitecore

  • Share

Компанията Nitecore e разпознаваема марка и световен лидер на LED фенери, челници и зарядни устройства с над 100 патента и носител на редица престижни награди за иновативни и добре проектирани продукти, като - American International Design Excellence Awards (IDEA), немската награда iF Design Award, Red Dot Design Award и японската G-Mark (Good Design)

 

Сравнително млада компания, създадена през 2007 г., Nitecore е китайски производител насочен в разработването и производството на иновативни продукти за осветление и енергия, които имат приложение в множество различни области – къмпинг и туризъм, лов и риболов, военно оборудване, служби по пожарна безопасност и полицейски служби, промишлени съоръжения, както и всекидневни нужди.

 

Фенерите на Nitecore са иновативни, здрави, супер ефективни и интуитивни инструменти за осветяване. Компанията предлага изключително богата колекция от продукти, като има много възможности за избор на размер, операционни предпочитания, производителност и решение за захранване. С Nitecore e грантирано ще намерите подходящата светлина за вашите нужди.

 

Разгледайте официалният сайт на Nitecore!

Всички продукти