• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Drytech

Drytech

Drytech

  • Share

Норвежката марка DryTech специализира в приготвянето и пакетирането на лиофилизирани храни, като набляга на разнообразието, висококачествени съставки и устойчиви и олекотени пакети.

 

Предлагайки богата гама от супи, яхнии и десерти под търговското име - REAL Turmat, REAL Field Meal и REAL On the Go марката предлага балансирано хранене, с вкус и аромат, като на  домашно приготвено храна. DryTech използва иновативни и съвременни технологии за съхранение и пакетаж и същевременно традиционни рецепти приготвени в собствена кухня и от собствените готвачи на DryTech в Тро̀мсьо , Норвегия. Всички съставки се избират от подбрани доставчици, като за местните ястия се използва само норвежко месо. След като готвачите са съставили ястието, то го приготвя - в тенджери и след като е готово, се охлажда и се суши чрез технология за замразяване. След дехидратацията ястията се вакуумират, като не се използва кислороден абсорбатор и храните се пакетират в компактни опаковки, които заемат по-малко място в раницата.

 

Като норвежка марка, освен качеството на продуктите, сериозно внимание е насочено и устойчивото развитие и намаляването на хранителните отпадъци. Новите производствени мощности на компанията DryTech използват енергия от 100% възобновяеми източници. Oпаковките на DryTech притежават много важни функционалности, които служат като иновативни критерии за успеха на използвания продукт:

  • олекотено тегло
  • дълъг срок на годност (минимум 5 години)
  • възможност за консумиране директно от торбата след добавяне на вряла вода
  • практично отваряне и затваряне
  • запазване на вкуса и консистенцията на храната

 

Днес, DryTech предлага широка гама готови хранителни продукти за конусумиране, когато сте навън сред природата - от закуска до обяд до вечеря. Ястията на Drytech помагат на мъжете и жените по целия свят да постигат своите цели всеки ден, независимо дали става дума за планински преходи, полярни експедиции, професионални дейности на въоръжените сили, състезания по триатлон, лекари в лагери за бежанци или семейства, които просто се отправят към вилата си през уикенда или на пикник сред природата.

 

Разгледайте официалният сайт на DryTech!

Всички продукти