• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Robens

Robens
  1. CampingRobensbannermidnew

Robens

  • Share

Немската марка Robens  е част от групата на Oase Outdoors, която притежава и ръководи също марките Outwell и Easy Camp, всички предлагани от CampingRocks.bg на българския пазар.


Централата на Oase Outdoors се намира в град Живе, западна Дания. От там се управляват и развиват трите марки, продуктите на които се предлагат в 45 страни по целия свят, включително и у нас. На територията на централата на Oase Outdoors се намира и огромен шоурум с площ от над 2500 кв.м., където се изложени последните модели палатки, спални чували, къмпинг мебели и други продукти на трите марки.


Всички продукти на марките Outwell, Easy Camp и Robens се проектират и разработват като концепция в офисите на компанията в Дания и Германия и после се изпращат за изработка в производствените бази на Oase, намиращи се в далечния изток. След като се изработят, продуктите се изпращат за тестване обратно в Дания, където компанията разполага с едни от най-добрите европейски експериментални лаборатории. Така Oase Outdoors гарантира, че всеки произведен продукт с марката Outwell, Easy Camp и Robens отговаря на необходимите стандартни и на нуждите и очакванията на своите клиенти.

 

Марката Robens е насочена към всеки с приключенски дух. Историята на тази марка започва с Клаус Робенс, който преди 40 години създава Robens в Германия. Заедно с жена си, той открива малка фирма в дома си във Венторф, северна Германия, където използват мазето на къщата си за офис, а двора за шоурум, където да излагат направените палатки.
 

Към 1988 година Robens вече се налага като успешна марка и се мести в новопостроена и съвременна сграда. Robens започва да работи с дизайнера Олаф Брахт, който също като собствениците е влюбен в къмпинга. Така Robens започват да разширява продукцията си и да предлагат палатки, спални чували и други аксесоари с перфектен дизайн и качество.
 

През 2000 година марката Robens се присъединява към семейството на Oase Outdoors, след което развитието на компанията тръгва в нова посока. Компанията се специализира в изработката на продукти за къмпинг и трекинг, като акцентът е върху производството на изключително здрави, олекотени и надеждни продукти.
 

Използвайки най-качествените материали на пазара, нови и съвременни технологии и иновативни решения, продуктите с марката Robens са подходящи за всякакви видове приключения сред природата.
 

Разгледайте официалният сайт на Robens!
 

Всички продукти