• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Outwell

Outwell

Outwell

  • Share

Датската марка Outwell  е част от групата Oase Outdoors, която притежава и ръководи също марките Easy Camp и Robens, всички предлагани от CampingRocks.bg на българския пазар.


Централата на Oase Outdoors се намира в град Живе, западна Дания. От там се управляват и развиват трите марки, продуктите на които се предлагат в 45 страни по целия свят, включително и у нас. На територията на централата на Oase Outdoors се намира и огромен шоурум с площ от над 2500 кв.м., където се изложени последните модели палатки, спални чували, къмпинг мебели и други продукти на трите марки.
 

Всички продукти на марките Outwell, Easy Camp и Robens се проектират и разработват като концепция в офисите на компанията в Дания и Германия и после се изпращат за изработка в производствените бази на Oase, намиращи се в далечния изток. След като се изработят, продуктите се изпращат за тестване обратно в Дания, където компанията разполага с едни от най-добрите европейски експериментални лаборатории. Така Oase Outdoors гарантира, че всеки произведен продукт с марката Outwell, Easy Camp и Robens отговаря на необходимите стандартни и на нуждите и очакванията на своите клиенти. 
 

Историята на Outwell е история на едно истинско семейно приключение.
 

Семейство Аренс са симпатично датско семейство с голяма страст към къмпинга и живота сред природата и още през 1984 година създават компания, насочена към разработката и предлагането на качествени продукти за къмпинг на достъпни цени.
 

През 1995 година, Хенрих Аренс забелязва марката Outwell, която по това време разполага с малка колекция от иновативни и практични палатки и компактни аксесоари в Западна Европа и решава да слее своята компания с Outwell и да развие марката така, че клиентите да могат да закупуват всичко необходимо за своята семейна  къпминг почивка от една единствена марка. Тази концепция се харесва, както на продавачите, така и на крайните потребители.
 

От пролетта на 1995 година, Outwell започва своето ново развитие и се превръща в една от най-успешните международни марки за семеен къмпинг, предлагана в над 45 държави по целия свят, включително и в България, където CampingRocks.bg през 2012 година стана първият официален представител на датската марка у нас.
 

Outwell е марка, специално ориентирана към новаторския семеен къмпинг, като датската фирма обръща голямо внимание към иновацията, дизайна и качеството на произведените продукти. Не се подценява и надеждността и здравината на предлаганите продукти, като например всички палатки с марката Outwell биват подлагани на най-модерните тестове за издръжливост при вятър и дъжд, в тестовия център на марката в  Дания.
 

В дизайнерското звено на Outwell работят много млади кадри със свежи идеи, което се отразява изключително благоприятно на Outwell и на пазара за къмпинг оборудване, като цяло. Сезон след сезон, Outwell развива своите продукти, като ги модернизира и също така допълва асортимента си с нови продукти. През годините, хората от Outwell са създали внушителен списък от нововъведения, включващи: светлоотразителни обтегачи и колчета, постелки за палатки, врата към палатка с навес за дъжд, детска стая за палатка, непромокаеми ципове, система за допълнителна стабилизация на палатката при силен вятър, затъмнени прозорци и  много други.
 

Днес, колекцията на Outwell е една от най-внушителните в бранша с асортимент от палатки, надхвърлящ 60 модела и над 600 различни аксесоара. В допълнение, всеки сезон Outwell подновява половината от колекцията си, като предлага нови продукти и технологии, нов дизайн и цветова гама.

Ако си търсите нещо качествено, със стилен външен вид за следващата си къмпинг почивка, то със сигурност Outwell го предлага.

 

Разгледайте официалният сайт на Outwell!

Всички продукти