Мъжко хардшел яке Bergans Letto V2 3L Jacket Light Golden Yellow / Brick 2022

Алпинизъм, трекинг, колоездене, ски туринг - якето Letto на Bergans е супер универсално яке за защита от дъжд и вятър, за занимания на открито и пътувания при всякакви климатични условия. Оборудвано с трислойна мембрана Dermizax на японската Toray с отлични показатели, дизайнът на Letto V2 3L е обновен с по-спортни линии и по-модерен външен вид, но якето остава леко и удобно - едно от най-добрите и надеждни хардшел якета за туризъм на норвежката марка Bergans.

Виж пълното описание
SKU
237828-conf
Оценка:
5.0 5 1
Изчерпана наличност
Описание

Мъжкото яке Letto V2 3L на Bergans е високотехнологично хардшел яке с водонепромокаема, ветроустойчива и отлично дишаща трислойна Dermizax мембрана, така че да бъдете напълно защитени през различните сезони на годината. Моделът Letto V2 3L продължава да бъде много лек, силно компресиращ се и много здрав, но сега е и с обновен дизайн, с по-спортни линии и по-модерен външен вид, както и с подобрени функционалности.

 

Letto V2 3L е универсален модел хардшел (мембрана) яке, което използва трислойна Dermizax мембрана с уникални свойства. Японската мембраната Dermizax е от най-висок клас и е съставена от хидрофилни полиуретанови молекули, които отвеждат ефикасно влагата и гарантират оптимална терморегулация. Якето V2 3L предлага пълна защита срещу всякакви метеорологични условия, като е напълно водоустойчиво (с мин. 20 000 мм воден стълб на плата) и предлага отлично дишане, достигащо до 30 000 гр / m² / 24 ч.

 

 

Особеността на Dermizax мембраната е, че е съставена от мобилни полиуретанови молекули, които се изменят в зависимост от интензитета на движение. При високи температури, те се движат по-бързо, което води до повишаване параметрите, отговарящи за дишането на мембраната, като при по-ниски температури се движат по-бавно, което намалява загубата на топлина. С други думи колкото по-активно се движите, толкова по-добре якето Letto V2 3L ще извежда влагата навън. Освен това тази мембрана притежава до 200% еластичност, така че да позволи свободно движение във всички посоки за максимален комфорт по време на преходи и спорт. Dermizax материята не губи своите свойства дори след няколкогодишна интензивна употреба, така че за разлика от много други хардшел якета, този модел на Bergans ще остане водонепропусклив и дишащ дълго време, за да бъдете защитени по време на всякакви метеорологични условия.

 

             

 

Якето Letto V2 3L е изключително леко и може да бъде сгънато до много компактни размери, което му позволява да заема малко място в багажа ви и да бъде предпочитана връхна дреха за всеки сезон. Кройката е спортна и удобна, даваща пълна свобода на движенията и позволяваща многослоево обличане. Якето Letto разполага с два функционални предни джоба, разположени на подходяща височина и с мрежеста вътрешна подплата, които в комбинация с удължените ципове за проветрение под мишниците, допринасят за оптималното проветрение и ви позволяват да регулирате телесната си температура в зависимост от нивото на активност.

 

С модерен дизайн, хардшел якето Letto V2 3L на Bergans е истински бестселър при хардшел мембраните, което благодарение на използваните високотехнологични материали, предлага 100% защита, така че винаги да бъдете независими от капризите на времето.

Детайли
 • Хардшел яке с трислойна мембрана Dermizax
 • Водонепромокаема, ветроустойчива и отлично дишаща мембрана
 • Олекотено и с компактни размери в сгънато състояние
 • Фиксирана качулка с възможнос за регулиране (отпред и отзад) и подсилена периферия за оформяне на козирка
 • Удобно разположени странични джобове с вътрешна мрежа за оптимална ентилация
 • Удължени вентилационни отвори под мишниците
 • Лента с велкро лепенка за пристягане на външните ръкави
 • Оформени лакти за повече свобода на движение
 • Удължена задна част
 • Bluesign сертификат за екологична употреба и оставяне на минимален отпечатък върху околната среда
 • Водоустойчивост: 20 000 мм. воден стълб (показател минимум)
 • Дишане: 30 000 гр./кв.м. за 24 часа (показател минимум)
 • Материя: Трислойна мембрана Dermizax : 100% полиестер
 • Тегло: 410 гр. за L размер
 • Водоустойчивост: 20 000 мм. воден стълб (показател минимум)
 • Дишане: 30 000 гр./кв.м. за 24 часа (показател минимум)
 • Материя: Трислойна мембрана Dermizax : 100% полиестер
 • Тегло: 410 гр. за L размер
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Мъжко хардшел яке Bergans Letto V2 3L Jacket Light Golden Yellow / Brick 2022
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Мъжко хардшел яке Bergans Letto V2 3L Jacket Light Golden Yellow / Brick 2022
Мъжко хардшел яке Bergans Letto V2 3L Jacket Light Golden Yellow / Brick 2022