Мъжко софтшел яке Bergans Fløyen Jacket Dark Green Oasis

Ултралеко (само 110 грама) и много компресивно, якето Fløyen Jacket на норвежката марка Bergans of Norway е направено за всички, които спортуват активно, независимо дали навън е топло, студено или ветровито. Произведено изцяло от рециклиран полиамид, Fløyen е изключително устойчиво и в същото време бързосъхнещо, ветроустойчиво и с впечатляващи свойства на дишане.

Виж пълното описание
Изчерпан
SKU
227926-conf
Цена
Описание

Fløyen на норвежката компания Bergans of Norway е специална серия туристическо облекло, създадена за любителите на бързите спортове като бягане, скално катерене, спийд хайкинг, колоездене, при които е необходимо изключително бързо отделяне на влага извън дрехата и в същото време предпазване на тялото от вятър.

 

Създадено за ползване предимно през топлите месеци на годината, мъжкото софтшел яке Fløyen Jacket нa Bergans ще ви впечатли с функционалността си, когато се нуждаете от супер лека връхна дреха. Предната му част е изработена от двуслойна материя за максимална защита от вятър, а останалите части от еднослойна материя, така че да се пропуска ефективно отделената от тялото влага. 

 

Водоотблъскващото покритие, използвано при производството на Floyen Jacket, е по-дълготрайно, благодарение на технологията PFAS-free WR, разработката, която е свързана предимно с философията на компанията за екологично устойчиво производство с минимален отрицателен ефект върху природата и околната среда. Дизайнът на якето е продиктуван изцяло от търсене на по-висока ефективност и по-дълъг живот на дрехата при активен спорт. Страничните шевове на якето и тези по рамената са обърнати, за да се намали триенето, образуващо се при активно движение и при носене на раница. Предният джоб е предвиден за компресиране и съхранение на якето, което ще ви улесни при неговото пренасяне в раница. Продуктът е сертифициран с Bluesign, удостоверяващ контрол на всеки етап от производствения цикъл и използваните материали с цел защита на потребителя и възможно най-минимално отражение върху околната среда.

 

Препоръчваме мъжкото яке Floyen Jacket на Bergans на всички активни хора, които обичат да спортуват навън и се нуждаят от леко, компресивно, силно-проветриво яке с отлични ветро и водоотблъскващи свойства.

Детайли
 • Ултралеко и много компресивно софтшел яке
 • Отлични параметри на дишане и отвеждане на влага извън тялото
 • Водоотблъскващо покритие (PFAS-free WR), което ви предпазва при леки форми на дъжд
 • Двуслойна материя отпред за екстра защита при насрещен вятър
 • Обърнати шевове за избягване на бързо износване при триене по време на спорт и носене на раница
 • Компресионен джоб с втори вътрешен джоб за ключове
 • Еластични маншети на ръкавите
 • Светлоотразителни елементи
 • Удължено в частта на кръста за по-добра защита при различни пози на тялото
 • Материя: 100% рециклиран полиамид
 • Тегло: 110 гр. за размер L
 • Материя: 100% рециклиран полиамид
 • Тегло: 110 гр. за размер L
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Мъжко софтшел яке Bergans Fløyen Jacket Dark Green Oasis
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Мъжко софтшел яке Bergans Fløyen Jacket Dark Green Oasis
Мъжко софтшел яке Bergans Fløyen Jacket Dark Green Oasis