Мех за вода Sea to Summit Watercell ST-10L

Резервоарът Watercell ST на австралийската марка зa туристическо оборудване Sea to Summit е едно практично решение за съхранение на вода, особено подходящо при туристически преходи с раница, колело или каяк и при диво къмпингуване. Многобройните технологични иновации, които притежава продуктът, улесняват ежедневното използване и поддръжка на резервоара и го правят много лек и лесно преносим.

Виж пълното описание
SKU
AWATCELST10
Цена
-13%
Специална цена 69.00 лв. Обикновена цена 79.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи вторник, 18 юни 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Резервоарът Watercell ST на австралийската марка зa туристическо оборудване Sea to Summit е едно практично решение за съхранение на вода, особено подходящо при туристически преходи с раница, колело или каяк и при диво къмпингуване. Многобройните технологични иновации, които притежава продуктът, улесняват ежедневното използване и поддръжка на резервоара и го правят много лек и лесно преносим.

 

Watercell ST е едно модерно решение на Sea to Summit за съхранение и трансортиране на вода по време на всякакви приключения сред природата. Минималистичният, силен и гъвкав дизайн, компактната 3D форма на Watercell ST и вътрешната му конструкция правят резервоара лесен за пълнене, ползване и източване.

 

Конструкцията на меха Watercell ST е силно устойчива на износване, благодарение на RF подсилените лепени шевове и полупрозрачния TPU слой, който осигурява максимална гъвкавост и издръжливост и премахва риска от теч. Същевременно вътрешната обвивка не съдържа BPA, PVC и не променя вкуса на водата. Стратегически разположените дръжки за захващане, разположени от двете страни, позволяват лесно носене и закрепването му към друг багаж. Стандартното гърло с широко отваряне максимално улеснява пълненето, предпазва от замръзване и позволява монтирането на филтър.

 

Мехът за вода Watercell ST 10L осигурява ефективно използване на вътрешния обем от десет литра и позволява на Watercell ST напълно да се оттича за сушене и хигиенизиране в края на пътуването. Когато не се използва, Watercell ST 10L тежи само 190 грама и може да бъде сгънат много компактно, така че да не заема излишно място сред екипировката (значимо предимство в сравнение с бутилките и туби за вода).

 

Новият мех за вода на Sea to Summit Watercell ST е особенно подходящ за пътувания с раница, колело или каяк и къмпингуване в сухи и отдалечени райони, където достъпа до вода за пиене, готвене и почистване е ограничен.

Детайли
 • Силно устойчив и лесно преносим мех за вода
 • Максимална гъвкавост и издръжливост
 • Без риск от теч
 • Нископрофилна дръжка за пълнене с една ръка
 • Здрави дръжки за захващане, които служат и като места за затягане към друг багаж
 • Изработен от TPU клас синтетика, подходящ за съхранение на храни
 • Не съдържа BPA, PVC
 • Не оставя вкус
 • Широки отвор - съвместим със стандартни системи за филтриране на вода
 • Материал: Устойчив на износване полупрозрачен TPU и RF лепени шевове
 • Капацитет: 10 литра
 • Размери при напълване: 42 см. х 28.5 см. х 12.5 см.
 • Тегло: 188 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Мех за вода Sea to Summit Watercell ST-10L
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Мех за вода Sea to Summit Watercell ST-10L
Мех за вода Sea to Summit Watercell ST-10L