☺Поръчайте сега! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 99.00 лв до 24 часа!☺

Надуваема постелка 5.0 см Sea to Summit Ultra Light Insulated-Large

Постелката Ultra Light Insulated е част от най-новата и иновативна колекция надуваеми туристически постелки на австралийската марка Sea to Summit. Този модел предлага дебелина от 5 см, максимална лекота и компактност, както и пълнеж от високоефективен Thermolite изолационен материал, който предотвратява загубата на топлината докато спите. 

Виж пълното описание
Цена
-8%
Специална цена 339.00 лв. Обикновена цена 369.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи сряда, 6 март 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Постелката Ultra Light Insulated е част от най-новата и иновативна колекция надуваеми туристически постелки на австралийската марка Sea to Summit. Този модел предлага дебелина от 5 см, максимална лекота и компактност, както и пълнеж от високоефективен Thermolite изолационен материал, който предотвратява загубата на топлината докато спите. 

 

След няколко годишно проучване австралийците от Sea to Summit отново успяха да разработят един иновативен и практичен продукт, който няма аналог на пазара. Представяме ви Ultra Light Insulated постелката на Sea to Summit, най-новия продукт в колекцията от олекотени и полезни аксесоари за туристи, пътешественици и къмпингари.

 

Това което прави постелките на Sea to Summit може би най-удобните на пазара и същевременно изключително компактни и леки е използваната матрица от взаимосвързани индивидуални въздушни камери, наречени Air Sprung Cells. Тази технология наподобява матраците с независим пружинен блок, като всяка клетка се деформира независимо от съседната и така се получава точковото разпределение на натоварването на тялото и се постига оптимално анатомично разпределение на телесното тегло по време на сън.

 

                                      

 

 

Ultra Light Insulated постелката на Sea to Summit е част от ултра олекотената серия на Sea to Summit с дебелина от 5 см и тегло 595 гр. Този модел постелка предлага оптимална изолация от студената земя, тъй като е изработена от един слой въздушни камери (Air Sprung Cells) с пълнеж от високоефективна синтетична изолация Thermolite и тънък метализиран слой Exkin Platinum, който изгражда защитна бариера и предотвратява загубата на топлина от тялото докато спите. Наличието на изолационен материал прави UltraLight Insulated постелката подходяща за употреба през повечето сезони на годината и при температури достигащи до -2 градуса. Всяка постелка от серията UltraLight на Sea to Summit има минимум 181 индивидуални въздушни камери (Air Sprung Cells).

 

Постелките на Sea to Summit впечатляват не само със своите размери и структура, но и с изключителна здравина и леснота за използване. При изработката, покритието от рипстоп найлон е допълнително ламинирано с екструдирана течност от TPU (термопластичен полиуретан), една уникална ламинираща технология, която придава максимална устойчивост на плата, както и антибактериална защита. Всяка постелка притежава мултифункционален вентил, който позволява безпроблемно напомпване, бързо изпускане на въздуха и бутон за фина настройка , позволяващ да регулирате твърдостта и комфорта според вашите предпочитания. Също така постелките на Sea to Summit идват с калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки в случай на спукване или пробиване по време на път.

 

 

 

Новата колекция от надуваеми постелки на Sea to Summit беше представена за първи път пред медии и публика във втората половина на 2014 г. и веднага спечели редица престижни международни отличия, както в САЩ, така и в Европа, като постелките на Sea to Summit са обявени единодушно за едни от най-интересните и очаквани продукти в туристическия сектор за 2015 г..

Детайли
 • Ултралека и компактна надуваема постелка
 • 181 индивидуални въздушни камери
 • Еднослойна конструкция от въздушни камери
 • Пълнеж от високоефективна синтетична изолация Thermolite
 • Защитен изолационен слой от Exkin Platinum
 • TPU  ламинирана увеличаващо устойчивостта на постелката
 • Антимикробна защита
 • Мултифункционален вентил, позволяващ надуване, спадане и регулиране на твърдостта
 • Включен калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки
 • R- стойност от 3.3 за топлоефективност, което прави подходяща постелката за употреба при температури достигащи до -7 градуса.
 • Външен материал: 40D ripstop Найлон
 • Дебелина: 5 см.
 • Тегло: 595 гр.
 • Брой въздушни клетки (Air Sprung Cells): 225 
 • Размери в отворено състояние: 198 см. (дължина) x 64 см. (ширина)
 • Размери в пакетирано състояние: 27 см. (дължина) x 12.5 см. (диаметър)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Надуваема постелка 5.0 см Sea to Summit Ultra Light Insulated-Large
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Надуваема постелка 5.0 см Sea to Summit Ultra Light Insulated-Large
Надуваема постелка 5.0 см Sea to Summit Ultra Light Insulated-Large