Надуваема постелка 6.3 см Sea to Summit Comfort Light-Large

Постелката Comfort Light е част от най-новата и иновативна колекция надуваеми постелки на австралийската марка за туристическа екипировка Sea to Summit и предлага дебелина от 6.3 см и хибридна конструкция, гарантираща оптимално съотношение между комфорт и лекота. 

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Постелката Comfort Light е част от най-новата и иновативна колекция надуваеми постелки на австралийската марка за туристическа екипировка Sea to Summit и предлага дебелина от 6.3 см и хибридна конструкция, гарантираща оптимално съотношение между комфорт и лекота. 

 

След няколко годишно проучване австралийците от Sea to Summitотново успяха да разработят един иновативен и практичен продукт, който няма аналог на пазара. Представяме ви Comfort Light постелката на Sea to Summit, най-новият продукт в колекцията от олекотени и полезни аксесоари за туристи, пътешественици и къмпингари.

 

Това което прави постелките на Sea to Summit може би най-удобните на пазара и същевременно изключително компактни и леки е използваната матрица от взаимосвързани индивидуални въздушни камери, наречени Air Sprung Cells. Тази технология наподобява матраците с независим пружинен блок, като всяка клетка се деформира независимо от съседната и така се получава точковото разпределение на натоварването на тялото и се постига оптимално анатомично разпределение на телесното тегло по време на сън.

                                     

Comfort Light постелката на Sea to Summit е част от олекотената и комфортна серия на Sea to Summit с дебелина от 6.3 см и тегло 575 гр. Тези постелки имат хибридна конструкция, като в  частта на торса е изработена от два слоя малки въздушни камери за максимална изолация и комфорт, докато в частта на краката и главата е използвана еднослойна конструкция за да се олекоти максимално теглото на постелката. Постелките от тази серия имат 331 индивидуални въздушни камери (Air Sprung Cells).

 

Постелките на Sea to Summit впечатляват не само със своите размери и структура, но и с изключителна здравина и леснота за използване. При изработката, покритието от рипстоп найлон е допълнително ламинирано с екструдирана течност от TPU (термопластичен полиуретан), една уникална ламинираща технология, която придава максимална устойчивост на плата, както и антибактериална защита. Всяка постелка притежава мултифункционален вентил, който позволява безпроблемно напомпване, бързо изпускане на въздуха и бутон за фина настройка , позволяващ да регулирате твърдостта и комфорта според вашите предпочитания. Също така постелките на Sea to Summit идват с калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки в случай на спукване или пробиване по време на път.

 

Новата колекция от надуваеми постелки на Sea to Summit беше представена за първи път пред медии и публика във втората половина на 2014 г. и веднага спечели редица престижни международни отличия, както в САЩ, така и в Европа, като надуваемите постелки на Sea to Summit са обявени единодушно за едни от най-интересните и очаквани продукти в туристическия сектор.

Детайли
 • Надуваема постелка с отлично съотношение между комфорт у лекота 
 • 331 индивидуални въздушни камери (Air Sprung Cells)   
 • Хибридна конструкция: двуслойна конструкция от въздушни камери в частта на торса и еднослойна в частта на краката и главата
 • TPU ламинирана - увеличаващо устойчивостта на постелката
 • Антибакетриална защита
 • Мултифункционален вентил, позволяващ надуване, спадане и регулиране на твърдостта
 • Включен калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки
 • R- стойност от 1 за топлоефективност, което прави подходяща постелката за ползване през по-топлите месеци от годината
 • Външен материал: 40D ripstop Найлон
 • Материал на междинния слой: 20D Найлон
 • Дебелина: 6.3 см
 • Тегло: 615 гр
 • Брой въздушни клетки: 396 
 • Размери в отворено състояние: 201 см (дължина) x 64 см (ширина)
 • Размери в пакетирано състояние: 20 см (дължина) x 8,5 см (диаметър)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Надуваема постелка 6.3 см Sea to Summit Comfort Light-Large
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Надуваема постелка 6.3 см Sea to Summit Comfort Light-Large
Надуваема постелка 6.3 см Sea to Summit Comfort Light-Large