☺Поръчайте сега! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 99.00 лв до 24 часа!☺

Надуваема постелка 8.0 см Sea to Summit Comfort Plus XT Insulated Air Mat Rectangular-Large

Comfort Plus XT Insulated Large е иновативна и изключително удобна надуваема постелка с вътрешна изолация на австралийската марка за туристическа екипировка Sea to Summit. С правоъгълна форма и размери подходящи за човек с ръст до 201 см., тази постелка на Sea to Summit предлага дебелина от 8 см., като благодарение на комбинираната изолация от Thermolite и Exkin Platinum, постелката Comfort Plus XT Insulated е подходяща за целогодишна употреба. Същевременно този модел се отличава с изключителен комфорт и множество екстри като, двукамерна конструкция, вътрешна Ultra-Fresh антибатериална обработка, високоефективен и надежден вентил и вградена Airstream помпа в компресионния сак на постелката.

Виж пълното описание
SKU
AMCPXTINSR-L
Цена
-15%
Специална цена 439.00 лв. Обикновена цена 519.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи сряда, 6 март 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Comfort Plus XT Insulated Large е част от най-новата и иновативна серия надуваеми постелки на Sea to Summit, като при нея се залага на максимално удобство при ниско тегло и възможност за ползване в студено време. Философията на експертите от Sea to Summit при дизайна на този модел е постигане на възможно най-добро преживяване от гледна точка на спокоен, комфортен и пълноценен сън.

 

Надуваемата постелка Comfort Plus XT Insulated Large е висококачествена постелка за спане на Sea to Summit, която се отличава с удобна правогълна форма, тегло от 1295 гр.,  дебелина от см. и е подходящ за хора с ръст до 201 см.

 

Както останалите модели надуваеми постелки на Sea to Summit и тази използва технологията Air Sprung Cell: матрица от взаимосвързани индивидуални въздушни камери. Тази технология наподобява матраците с независим пружинен блок, като всяка клетка се деформира независимо от съседната и така се получава точковото разпределение на натоварването на тялото и се постига оптимално анатомично разпределение на телесното тегло по време на сън, дори и когато спите странично. В допълнение моделът Comfort Plus XT е с двукамерна конструкция, като всяка част е независима от другата, позволявайки ви горния слой да бъде нагласен според личните ви предпочитания за мекота, а основата (долния слой) да е с високо налягане за да изолира неравния терен. Наличието на две самостоятелно камери позволява и постелката да бъде използваема, дори ако един от слоевете е пробит.

 

Част от серията XT на Sea to Summit (Extra Thick - есктра плътни), постелката Comfort Plus XT Insulated се характеризра с изключителна термоустойчивост. Всичките клетки на постелката имат пълнеж от високоефективна синтетична изолация Thermolite и тънък метализиран слой Exkin Platinum, който изгражда защитна бариера и предотвратява загубата на топлина от тялото докато спите. Постелката е категоризирана с R- value от 4.7, което я прави подходяща за употреба дори при температури достигащи до -15 градуса и при висока надморска височина.

 

Постелките на Sea to Summit впечатляват не само със своите размери и структура, но и с изключителна здравина и леснота за използване. При изработката, покритието от ripstop найлон е допълнително ламинирано с TPU (термопластичен полиуретан), една уникална ламинираща технология, която придава максимална устойчивост на плата. Приложена е и Ultra-Fresh антибактериална защита срещу развитието на мухъл и гъбички от вътрешната страна на постелката. Всяка постелка притежава мултифункционален вентил, който позволява безпроблемно напомпване, бързо изпускане на въздуха и бутон за фина настройка, позволяващ да регулирате твърдостта и комфорта според вашите предпочитания.

 

Постелката Comfort Plus XT идва с калъф за съхранение и транспорт, вградена Airstream помпа в компресионния сак на постелката и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки в случай на спукване или пробиване по време на път. В допълнение, постелката е снабдена с уникалната за Sea to Summit Pillow Lock система за стабилно и удобно закрепяне на възглавниците на марката Sea to Summit към постелката.

 

Надуваемата постелка Comfort Plus XT Insulated Large e перфектното решениe, когато искате да имате постелка за спане, която е подходяща за всеки сезон, да се събира сравнително компактно и да осигурява комфортна повърхност за спане с много място за въртене. 

Детайли
 • Олекотена и супер комфортна единична надуваема постелка с дебелина от 8 см
 • С правоъгълна форма за повече удобство 
 • С пълнеж от високоефективна синтетична изолация Thermolite и защитен изолационен слой от Exkin Platinum
 • Матрица от индивидуални въздушни камери (Air Sprung Cells
 • Изцяло двуслойна конструкция от въздушни камери, като всеки слой е независим от другия
 • TPU ламинирана - увеличаващо устойчивостта на постелката
 • Ultra-Fresh антибакетриална защита във вътрешността
 • Безшумна външна материя
 • Мултифункционален вентил, позволяващ бързо напомпване и изпускане на въздуха и възможност за фина настройка
 • Включен калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки
 • Вградена Airstream помпа в компресионния сак на постелката
 • Pillow Lock система за стабилно и удобно закрепяне на възглавници Sea to Summit към постелката
 • R- стойност от 4.7 за топлоефективност, което прави подходяща постелката за употреба при температури не по-ниски от -15 градуса
 • R- стойност от 4.7 за топлоефективност, което прави подходяща постелката за употреба при температури не по-ниски от -15 градуса
 • Материал: 30/40D ripstop найлон
 • Дебелина: 8.0 см.
 • Размери в отворено състояние: 201 см. (дължина) x 64 см. (ширина)
 • Размери в пакетирано състояние: 28 см. (дължина) x 17 см. (диаметър
 • Тегло: 1295 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Надуваема постелка 8.0 см Sea to Summit Comfort Plus XT Insulated Air Mat Rectangular-Large
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Надуваема постелка 8.0 см Sea to Summit Comfort Plus XT Insulated Air Mat Rectangular-Large
Надуваема постелка 8.0 см Sea to Summit Comfort Plus XT Insulated Air Mat Rectangular-Large