☺Поръчайте сега! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 99.00 лв до 24 часа!☺

Надуваема постелка с изолация 10 см Sea to Summit Ether Light XT Extreme Insulated-Regular

Ether Light XT EXTREME Insulated е изключително удобна надуваема постелка с изолация, подходяща за зимна употреба, на австралийската марка за туристическа екипировка Sea to Summit. С тегло от само 720 гр. (за размери 183 см. x 55 см.) при плътност от 10 см., моделът Ether Light XT EXTREME Regular използва комбинирана изолация от Thermolite и Exkin Platinum и притежава R-Value от 6.2., което я прави подходяща за целогодшина употреба. Тази надуваема постелка на Sea to Summit се отличава с изключителен комфорт и множество екстри като вътрешна Ultra-Fresh антибатериална обработка, високоефективен и надежден вентил и вградена Airstream помпа в компресионния сак на постелката.

Виж пълното описание
SKU
AMELXTEXM-R
Изчерпана наличност
Описание

Ether Light XT EXTREME Insulated е част от най-новата и иновативна серия надуваеми постелки на Sea to Summit, като при нея се залага на максимално удобство при изключително ниско тегло и възможност за ползване в студено време. Философията на експертите от Sea to Summit при дизайна на този модел е постигане на възможно най-добро преживяване от гледна точка на спокоен, комфортен и пълноценен сън.

 

Моделът Ether Light XT EXTREME Insulated Regular се отличава от останалите постелки Ether с R-Value от 6.2 (показател за топлоефективности е направен за употреба и през зимата и екстремни условия. С тегло от само 720 гр. (за размери 183 см. на 55 см.) при дебелина от 10 см. - Ether Light XT EXTREME Insulated е олекотена, дебела (XT обозначава Extra Thick - плътна) и термоустойчива постелка, произведена с технологията Air Sprung Cell: матрица от взаимосвързани индивидуални въздушни камери. Тази технология наподобява матраците с независим пружинен блок, като всяка клетка се деформира независимо от съседната и така се получава точково разпределение на натоварването на тялото, в резултат на което се постига оптимално анатомично разпределение на телесното тегло по време на сън, дори и когато спите на рамо. При Ether Light XT EXTREME Insulated всичките клетки на постелката имат пълнеж от високоефективна синтетична изолация Thermolite и тънък метализиран слой Exkin Platinum, който изгражда защитна бариера и предотвратява загубата на топлина от тялото докато спите. Наличието на двоийно количество изолационен материал прави постелката подходящ за целогодишна употреба, при висока надморска височина и при екстремни температури, достигащи до (-30) градуса.

 

Постелките на Sea to Summit впечатляват не само със своите размери и структура, но и с изключителна здравина и лесно използване. При изработката покритието от ripstop найлон е допълнително ламинирано с TPU (термопластичен полиуретан) - една уникална ламинираща технология, която придава максимална устойчивост на плата. Приложена е и Ultra-Fresh антибактериална защита срещу развитието на мухъл и гъбички във вътрешността на постелката. Всяка постелка притежава мултифункционален вентил, който позволява безпроблемно напомпване, бързо изпускане на въздуха и бутон за фина настройка, позволяващ да регулирате твърдостта и комфорта според вашите предпочитания.

 

Всяка постелка Ether Light XT EXTREME пристига с калъф за съхранение и транспорт, вградена Airstream помпа в компресионния сак на постелката и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки в случай на спукване. Постелката идва с уникалната за Sea to Summit Pillow Lock система за стабилно и удобно закрепяне на възглавниците на марката Sea to Summit към постелката.

 

Ether Light XT Insulated EXTREME впечатлява не само с обем и тегло, но най-вече с удобство и изключително висока степен на изолация, като тя ще допринесе за вашата пълноценна почивка по време на къмпинг или многодневни планински преходи при всякакви метеорологични условия.

Детайли
 • Олекотена и супер комфортна единична надуваема постелка с дебелина от 10 см.
 • Подходяща за зимна употреба и висока планина
 • С двоен пълнеж от високоефективна синтетична изолация Thermolite и защитен изолационен слой от Exkin Platinum
 • Матрица от индивидуални въздушни камери (Air Sprung Cells)   
 • TPU ламинирана - увеличаващо устойчивостта на постелката
 • Ultra-Fresh антибакетриална защита във вътрешността
 • Безшумна външна материя
 • Мултифункционален вентил, позволяващ бързо напомпване и изпускане на въздуха и възможност за фина настройка
 • Включен калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки
 • Вградена Airstream помпа в компресионния сак на постелката
 • Pillow Lock система за стабилно и удобно закрепяне на възглавници Sea to Summit към постелката
 • R- стойност от 6.2 за топлоефективност за употреба при екстремно ниски температури до -30 градуса
 • Материал: 30/40D ripstop найлон
 • Дебелина: 10.0 см.
 • Размери в отворено състояние: 183 см. (дължина) x 55 см. (ширина)
 • Размери в пакетирано състояние: 24 см. (дължина) x 17.5 см. (диаметър
 • Тегло: 720 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Надуваема постелка с изолация 10 см Sea to Summit Ether Light XT Extreme Insulated-Regular
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Надуваема постелка с изолация 10 см Sea to Summit Ether Light XT Extreme Insulated-Regular
Надуваема постелка с изолация 10 см Sea to Summit Ether Light XT Extreme Insulated-Regular