Филтри

Обувки за бягане

Обувки за бягане

Обувките за бягане в магазин CampingRocks са леки, комфортни и дишащи. Те са представени предимно от шведската марка Icebug като ще намерите и предложения от Dachstein и ALFA. Ние предлагаме голям избор от обувки за бягане, планинско бягане и бягане на смесен терен независимо от климатичните условия.

 

Обувки за бягане със специален дизайн

Обувките за бягане притежават всички специфични характеристики, необходими за пълния комфорт на ходилото дори при продължителни тренировки с много километри. Те са леки, гъвкави, с много добро омекотяване и стабилни подметки, които осигуряват отлично сцепление на хлъзгав и мокър терен, благодарение на иновативните подметки, разработени от нашите брандове.

 

Какво прави различни обувките за бягане на Icebug?

При нас можете да разгледате модели на шведската марка Icebug. Марката залага на удобни и олекотени конструкции с висок клас подметки и вградена мембрана Gore-tex. Тяхната мотивация е да осигурят комфорт за тренировки дори, когато времето навън е ужасно и не предразполага към бягане. Затова подметките им осигуряват най-доброто сцепление на пазара. За зимния сезон IceBug включват система от вградени динамични шипове, които служат като микро котки и позволяват да се насладите на тренировката си дори върху лед и твърд сняг.

 

Комбинация от спортно ходене и бягане

Освен продуктовата гама на IceBug можете да разгледате модели на Alfa, Kayland и Dachstein, които изработват олекотени обувки за бягане със стабилни подметки, подходящи за бягане на техничен и каменлив терен. Те са подходящи, както за трейл бягане, така и за спортно ходене. Моделите са изработени от външна дишаща текстилна мрежа, така че да имат оптимална проветривост дори в горещо и сухо време, а шок-абсорбиращите междинни подметки осигуряват омекотяване на всяка крачка.

Филтри
 1. Дамски спортни обувки Icebug Aura W RB9X DeepBlue / Copper
  Icebug Дамски спортни обувки Icebug Aura W RB9X DeepBlue / Copper 2024
  -33%
  от 199.00 лв. Обикновена цена 299.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Дамски трейл обувки за бягане Icebug Pytho6 W RB9X Petroleum / Aruba 2023
  Icebug Дамски трейл обувки за бягане Icebug Pytho6 W RB9X Petroleum / Aruba 2023
  -33%
  от 199.00 лв. Обикновена цена 299.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  100%
 3. Дамски спортни обувки Icebug Aura W RB9X Light Grey / Lime 2023
  Icebug Дамски спортни обувки Icebug Aura W RB9X Light Grey / Lime 2023
  -33%
  от 199.00 лв. Обикновена цена 299.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 4. Дамски спортни обувки Icebug Arcus W BUGrip GTX Studded Cloud Blue 2023
  Icebug Дамски спортни обувки Icebug Arcus W BUGrip GTX Studded Cloud Blue 2023
  -33%
  от 269.00 лв. Обикновена цена 399.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  100%
Филтри