Outwell

Outwell

Датската марка Outwell  е част от групата Oase Outdoors, която притежава и ръководи също марките Easy Camp и Robens, за които CampingRocks е официален представител на българския пазар. Централата на Oase Outdoors се намира в град Живе, западна Дания. Оттам се управляват и развиват трите марки, продуктите на които се предлагат в 45 страни по целия свят, включително и у нас. На територията на централата на Oase Outdoors се намира и огромен шоурум с площ от над 2500 кв.м., където се изложени последните модели палатки, спални чували, къмпинг мебели и други продукти на трите марки. Всички продукти на марките Outwell, Easy Camp и Robens се проектират и разработват като концепция в офисите на компанията в Дания и Германия и после се изпращат за изработка в производствените бази на Oase, намиращи се в далечния изток. След като се изработят, продуктите се изпращат за тестване обратно в Дания, където компанията разполага с едни от най-добрите европейски експериментални лаборатории. Така Oase Outdoors гарантира, че всеки произведен продукт с марката Outwell, Easy Camp и Robens отговаря на необходимите стандартни и на нуждите и очакванията на своите клиенти. 

Историята на Outwell е история на едно истинско семейно приключение.

Семейство Аренс са симпатично датско семейство с голяма страст към къмпинга и живота сред природата и още през 1984 година създават компания, насочена към разработката и предлагането на качествени продукти за къмпинг на достъпни цени.

През 1995 година, Хенрих Аренс забелязва марката Outwell, която по това време разполага с малка колекция от иновативни и практични палатки и компактни аксесоари в Западна Европа и решава да слее своята компания с Outwell и да развие марката така, че клиентите да могат да закупуват всичко необходимо за своята семейна  къпминг почивка от една единствена марка. Тази концепция се харесва, както на продавачите, така и на крайните потребители.

От пролетта на 1995 година, Outwell започва своето ново развитие и се превръща в една от най-успешните международни марки за семеен къмпинг, предлагана в над 45 държави по целия свят, включително и в България, където CampingRocks.bg през 2012 година стана първият официален представител на датската марка у нас.

Outwell е марка, специално ориентирана към новаторския семеен къмпинг, като датската фирма обръща голямо внимание към иновацията, дизайна и качеството на произведените продукти. Не се подценява и надеждността и здравината на предлаганите продукти, като например всички палатки с марката Outwell биват подлагани на най-модерните тестове за издръжливост при вятър и дъжд, в тестовия център на марката в  Дания.

В дизайнерското звено на Outwell работят много млади кадри със свежи идеи, което се отразява изключително благоприятно на Outwell и на пазара за къмпинг оборудване, като цяло. Сезон след сезон, Outwell развива своите продукти, като ги модернизира и също така допълва асортимента си с нови продукти. През годините, хората от Outwell са създали внушителен списък от нововъведения, включващи: светлоотразителни обтегачи и колчета, постелки за палатки, врата към палатка с навес за дъжд, детска стая за палатка, непромокаеми ципове, система за допълнителна стабилизация на палатката при силен вятър, затъмнени прозорци и  много други.

Днес, колекцията на Outwell е една от най-внушителните в бранша с асортимент от палатки, надхвърлящ 60 модела и над 600 различни аксесоара. В допълнение, всеки сезон Outwell подновява половината от колекцията си, като предлага нови продукти и технологии, нов дизайн и цветова гама.

Ако си търсите нещо качествено, със стилен външен вид за следващата си къмпинг почивка, то със сигурност Outwell го предлага.

Разгледайте официалният сайт на Outwell

Филтри
 1. Четириместна палатка Outwell Sky 4
  Outwell Четириместна палатка Outwell Sky 4
  -9%
  Специална цена 749.00 лв. Обикновена цена 819.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Петместна палатка Outwell Nevada 5
  Outwell Петместна палатка Outwell Nevada 5 2024
  -13%
  Специална цена 1 749.00 лв. Обикновена цена 1 999.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 3. Триместна надуваема палатка Outwell Sunhill 3 Air
  Outwell Триместна надуваема палатка Outwell Sunhill 3 Air
  -16%
  Специална цена 1 219.00 лв. Обикновена цена 1 449.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 4. Термо завивка Outwell Constellation Comforter Brown
  Outwell Термо завивка Outwell Constellation Comforter Brown
  -10%
  Специална цена 89.00 лв. Обикновена цена 99.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 5. Четириместна палатка Outwell Nevada 4 2024
  Outwell Четириместна палатка Outwell Nevada 4 2024
  -15%
  Специална цена 1 469.00 лв. Обикновена цена 1 719.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 6. Тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L
  Outwell Тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L
  -11%
  Специална цена 249.00 лв. Обикновена цена 279.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 7. Мека самонадуваема хладилна чанта Outwell Pelican M 20L Blue
  Outwell Мека самонадуваема хладилна чанта Outwell Pelican M 20L Blue
  -47%
  Специална цена 79.00 лв. Обикновена цена 149.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 8. Термо завивка юрган за двама Outwell Campion Duvet Double Grey
  Outwell Термо завивка юрган за двама Outwell Campion Duvet Double Grey
  -18%
  Специална цена 89.00 лв. Обикновена цена 109.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 9. Шестместна палатка Outwell Sky 6
  Outwell Шестместна палатка Outwell Sky 6
  -9%
  Специална цена 969.00 лв. Обикновена цена 1 069.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 10. Триместна палатка Outwell Ashwood 3
  Outwell Триместна палатка Outwell Ashwood 3
  -8%
  Специална цена 1 099.00 лв. Обикновена цена 1 189.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри