Перилен препарат за пух Grangers Down Wash 300 ml концентрат

Препаратът Down Wash на марката Granger’s е специално предназначен за пране и запазване на изолационните свойства на всички облекла и спални чували, с пълнеж от пух или синтетични вклакна.

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Естественият пух е един от най-ефективните изолационни материали, използван от водещите производители на туристическо облекло и екипировка. Пухът има уникални свойства по отношение на топлина, тегло и комфорт. Ето затова е изключително важно да се подхожда с внимание и деликатност при прането на дрехи или спални чували с пълнеж от пух. Стандартните перилни препарати могат да оставят различни химически остатъци, които с времето намаляват способността на дрехите да изолират или отблъскват водата. Препаратът Down Wash на Grangers е разработен с цел да предлага ефикасно почистване без да вреди и променя качествата на пуха.

 

Перилният препарат Down Wash на Granger's е идеален за почистване на пухени якета и спални чували с пълнеж от естествен пух - както и за всички други дрехи и чували със синтетична изолация. Този препaрат на Granger's деликатно почиства пълнежа и външния слой на дрехата или чувала, възстановява способността на пуха да „бухва” (запълва обем) и поддържа способността на материята да диша. Препаратът Down Wash осигурява ефикасно почистване дори и при ниски температури от (30)°C - препоръчителната температура за пране на високотехнологично облекло и такова с пълнеж от пух.  

Детайли
  • Специализиран препарат за пране на дрехи и спални чували с пълнеж от пух
  • Не съдържа тежки почистващи агенти
  • Сертификат Bluesign, удостоверяващ, че са използвани материали безопасни за потребителя, екологични и от най-високо качество
  • Може да се ползва с продукти с мембрана (Gore-Tex, Dermizax, Pertex, др.)
  • Обем: 300 мл.
  • Обем: 300 мл.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Перилен препарат за пух Grangers Down Wash 300 ml концентрат
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Перилен препарат за пух Grangers Down Wash 300 ml концентрат
Перилен препарат за пух Grangers Down Wash 300 ml концентрат