Пинсета за вадене на кърлежи Coghlans Tick Remover

Представяме ви един много полезен продукт на канадската марка за туристическо оборудване Coghlans - пинсета за вадена на кърлежи Tick Remover. С тази пинсета можете да потеглите напълно спокойни на къмпинг, преход в планината, излет или разходка на открито.

Виж пълното описание
Цена
12.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи вторник, 21 май 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Благодарение на патентования си дизайн и нежното действие, пинсетата за вадене на кърлежи Tick Remover на Coghlans гарантира пълното премахване на кърлежи по време на всякакви дейности на открито, както от хора, така и от животни. Продуктът е безопасен, лесен и бърз за използване и елиминира директния контакт с кърлежите, като премахвате паразита без да увеличавате риска от инфекция. Пинсетата не заема почти никакво място в багажа ви и това я прави един неразделен и полезен аксесоар към вашата екипировка.

 

Производителите на пинсетата препоръчват да извадите кърлежа до 8 часа след ухапването, тъй като рискът за инфекцията в този период е минимален. След изваждането на кърлежа следва да дезинфекцирате мястото на ухапване със спирт. Ако забележите зачервяване около мястото на ухапването или грипни симптоми (треска, отпадналост, умора и т.н.), незабавно се посъветвайте с лекар, тъй като може да става въпрос за лаймска болест.

Детайли
  • Специална пинсета за вадене на кърлежи
  • Патентован дизайн
  • Гаранция за цялостно премахване на кърлежа
  • Безопасен, лесен и бърз продукт
  • Премахване на кърлежи както от хора, така и от животни
  • Материал: Пластмаса
  • Тегло: 20 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Пинсета за вадене на кърлежи Coghlans Tick Remover
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Пинсета за вадене на кърлежи Coghlans Tick Remover
Пинсета за вадене на кърлежи Coghlans Tick Remover