Подложка Outwell Footprint за палатка Hayward Lake 4ATC 2022 390 см x 290 см

Подложката Outwell Footprint е допълнителен аксесоар за палатка Hayward Lake 4ATC, предвидена да се постави под основата на палатката като добавя междинен защитен слой между вас и земната повърхност. 

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Не са рядкост случаите, когато ни се налага да разпъваме палатки на места, където земната повърхност не е толкова чиста и равна. От друга страна, когато къмпингуваме в планините, вечер земната повърхност изстива, което причинява навлизането на студ през основата на палатката. Ето защо препоръчваме използването на едно изключително полезно и практично в много случаи допълнение към вашата палатка, а именно използването на подложка, т.нар. footprint.

 

Представяме ви подложката Outwell Footprint, допълнителен аксесоар за палатка Hayward Lake 4ATC, предвидена да се постави под основата на палатката като добавя междинен защитен слой между вас и земната повърхност. Създадена специално по мярка за палатка Hayward Lake 4ATC, подложката се монтира изключително лесно и бързо под основата  на палатката като добавя междинен защитен слой между вас и земната повърхност. Освен, че сте допълнително изолирани от условията на околната среда, подложката запазва чиста основата на вашата палатка и значително удължава живота на пода.

 

Подложката е изключително компактна и лека в прибрано състояние, така че да не натоварва излишно вече претрупания с къмпинг оборудване багажник. Едно наистина необходимо допълнение, за да бъдете максимално защитени и да се погрижите за по-дългия живот на вашата палатка.

Детайли
  • Подложка за палатка footprint
  • Включени клинове (колчета) за фиксиране и осигуряване
  • Създадена специално по мярка за палатка Hayward Lake 4ATC
  • Материал: Полиетилен с 10 000 мм. воден стълб
  • Размери:390 см. х 290 см.

Създадена специално по мярка за палатка Hayward Lake 4ATC
Материал: Полиетилен с 10 000 мм. воден стълб
Размери:390 см. х 290 см.

Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Подложка Outwell Footprint за палатка Hayward Lake 4ATC 2022 390 см x 290 см
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Подложка Outwell Footprint за палатка Hayward Lake 4ATC 2022 390 см x 290 см
Подложка Outwell Footprint за палатка Hayward Lake 4ATC 2022 390 см x 290 см