Преносима кафемашина Outin Nano Forest Green

Благодарение на компактния размер и тегло под 700 г, можете да вземете навсякъде с вас кафе машината Outin Nano. Само с едно докосване можете да приготвите перфектното еспресо с плътен каймак и неустоим аромат у дома или на открито.

Виж пълното описание
Цена
299.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи петък, 19 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Преносимата кафемашина OutIn Nano Forest Green съчетава иновативни технологии, за да постигне впечатляващо компактния си размер и тегло от само (700г гр.) за еспресо машина, която загрява сама водата до 96 градуса в рамките на 3 минути. Качеството на кафето, което прави е превъзходно и се получава благодарение на налягането от до 20 бара, което успява да създаде. OutIn предоставя възможност да се насладите на вкусно и ароматно еспресо с плътен каймак, с натискането на само един бутон, без значение дали сте у дома или по време на път.


Ключов фактор за извличането на максимално плътен вкус и оформянето на кремообразен каймак при приготвянето на еспресо е налягането, при което се получава екстракцията на кафето, в комбинация с оптималната температура на водата. Еспресо машините OutIn са водещ лидер в това отношение с постигането на максимално налягане от 20 бара и загряване на водата до 96 градуса, което е установено като перфектната температура за получаването на първокласно еспресо.

 

 

Преносима-кафе-машина-Outin-nano  Преносима-кафе-машина-Outin-nano  Преносима кафемашина Outin Nano Forest green

 


Преносимата кафемашина OutIn може да приготвя еспресо, както с мляно кафе, така и с капсули от типа Nespresso. В комплекта, можете да откриете необходимите накрайници и за двата метода на приготвяне на кафето и да изберете най-удобния за вас, спрямо това дали се намирате на път, или просто искате да се насладите на вкусно и ароматно еспресо в домашни условия.  

 

Повечето портативни кафемашини на пазара имат необходимост от използването на предварително загрята вода, за приготвянето на еспресо, което ви задължава да носите допълнително, или термос със гореща вода, или уред с който да я загреете преди да започнете приготвянето на кафето. Преносимите еспресо машини OutIn елиминират това неудобство благодарение на иновативната система за нагряване в комбинация с мощната батерия от 7500 mAh, които ще Ви помогнат да приготвите 5 чаши(50 мл.) еспресо, използвайки напълно студена вода и до 200 чаши, използвайки гореща вода.

 

Преносима кафе машина Outin Nano Forest green  Преносима-кафе-машина-Outin-nano  Преносима-кафе-машина-Outin-nano

 

OutIn използват най-новите иновации и се възползват по най-добрия начин от развитието на технологиите, за да проектират еспресо машина с размерите и теглото на бутилка за вода, която ще Ви даде възможност да усетите желания от вас вкус на от една от любимите си напитки, независимо дали пътувате и опознавате нови кътчета на земята, или се намирате у дома. Компанията отговаря на нуждите на все по-динамичното ежедневие, което все по- често ни отвежда на нови места, а чашата вкусно и ароматно кафе остава една от напитките без които не можем да започнем деня си.

Детайли
  • Лека: Тежи само 670 g
  • Бързо загряване: Само 180 секунди* за загряване на водата до 96°C
  • Плътен каймак: 20 бара налягане за кафе с перфектен каймак
  • Дълъг живот на батерията: 7500 mAh батерия
  • Универсално зареждане: 12V или 24V зарядно за кола и USB зарядно
  • 2 в 1: Работи с мляно кафе и кафе на капсули от типа Nespresso
  • Тегло: 670 грама
  • Размери: 23 см / 7 см
  • Материал: Термопластична рециклирана пластмаса
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Преносима кафемашина Outin Nano Forest Green
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Преносима кафемашина Outin Nano Forest Green
Преносима кафемашина Outin Nano Forest Green