Пухен спален чувал Sea to Summit Ascent AcIII-Long

Спалният чувал Ascent AcIII - Long на австралийската марка Sea to Summit предоставя луксозен комфорт и е подходящ за спане в студено време, дори при минусови температури от -18°C. С пълнеж от висококачествен 750+ Ultra-Dry естествен пух, тегло от 1445 гр, чувалът Ascent AcII - Long предлага идеална комбинация от топлина, лекота, адаптивност и компактни размери.

Виж пълното описание
Изчерпан
SKU
AAC3-L
Цена
-11%
Специална цена 799.00 лв. Обикновена цена 899.00 лв. с ДДС
Описание

Спалният чувал Ascent AcIII - Long на австралийската марка Sea to Summit предоставя луксозен комфорт и е подходящ за спане в студено време, дори при минусови температури от -18°C. С пълнеж от висококачествен 750+ Ultra-Dry естествен пух, тегло от 1445 гр, чувалът Ascent AcII - Long предлага идеална комбинация от топлина, лекота, адаптивност и компактни размери.

 

Спалните чували от серията Ascent на австралийската компания Sea to Summit са леки, топли, удобни и адаптивни. Те предлагат перфектния баланс между комфорт и тегло, като предоставят повече място от традиционните чували тип мумия, но въпреки това осигуряват топлинната ефективност, от която се нуждаете в алпийски условия.

 

Mоделът Ascent AcIII Long е най-топлият от тази серия и е подходящ за целогодишна употреба и за хора с ръст до 198 см. Дизайнът на този пухен спален чувал на Sea to Summit е проектиран да предлага максимален комфорт независимо от позата на спане и външните температури. За целта е използван троен цип Free-Flow, който гарантира максимална топлина и ефективност, когато това е необходимо и същевременно предоставя много опции за вентилация, когато топлината не е толкова необходима. Разположеният цип от лявата страна осигурява свобода на движение на двете ръце, допълнителна вентилация и възможност горната третина на чувала да бъде сгъната като одеяло. Разположеният по цялата дължина двупосочен десен цип и отделният цип при кракатан му позволяват да се превърне в завивка, която може да използвате при по-топло време. Всички ципове са произведени от японската компания YKK.

 

За изработката на Ascent AcIII се използвависококачествен 750+ Fill Power (сила на набухване) пух, което означава, че 1 унция (30 грама) от пух ще се разшири до над 750 кубически инча, когато чувалът е изваден от компресионния калъф. Използваният пух е Ultra-Dry Down, което означава, че е допълнително третиран с постоянна водоотблъскваща полимерна обработка на микроскопично ниво. Тази обработка предпазва пуха от външна влага и конденз от вътрешната страна на чувала, като практически елиминира отрицателните ефекти, които влагата има върху пуха. Пухът е разделен в различни клетки (вертикални панели в зоната над гърдите), като по този начин се предотвратява загубата на топлина от тялото ви. Специално проектираната качулка на този продукт гарантира, че няма да компресирате пуха, докато лежите на нея и я пристягате около главата.

 

Спалният чувал Ascent AcIII е много топъл и комфортен пухен спален чувал  на Sea to Summit и е предназначен за дълъги преходи, планинарство или къмпинг през всички сезони, като осигурява нужната изолация и уют до при външни температури от -18°C.

Детайли
 • Четирисезонен пухен спален чувал - удължен размер
 • Специфична конична форма за перфектен баланс между пространство и изолация
 • Free-Flow система с YKK ципове предоставя свобода на движение, повишена вентилация и двойна употреба като юрган
 • Водоотблъскващ висококачествен Ultra-Dry пух, който може да устои на отрицателните ефекти, които влагата има върху пуха 
 • Ултра лека 20D найлонова външна материя за отлично дишане на материята, минимално тегло и размер при компресия
 • Вертикални панели с пълнеж в зоната над гърдите за предотвратяване на загубата на топлина
 • Специално проектираната качулка, която не компресира пуха, докато лежите на нея и я затягате
 • Вътрешен джоб за портфейл, документи и малки електронни устройства
 • Включва чувал за складиране и компресионен калъф за компактно пренасяне
 • Спалният чувал може да бъде сдвоен с друг от моделите Altitude, Journey и Venture на Sea to Summit
 • Отличен като най-добрият спален чувал за сезон 2020 от американското списание "Outside"
 • Tемпературни характеристики: Комфорт: (-11)°C / Лимит: (-18)°C / Екстремни възможности: (-39)°C
 • Пълнеж: 840 гр. RDS - Ultra-Dry Down пух със сила 750+ Fill Power
 • Височина на тялото: до 198 см.
 • Размер в пакетирано състояние: 20 см. (диаметър) х 46 см. (дължина)
 • Компресиран обем: 10.3 л.
 • Тегло: 1445 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Пухен спален чувал Sea to Summit Ascent AcIII-Long
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Пухен спален чувал Sea to Summit Ascent AcIII-Long
Пухен спален чувал Sea to Summit Ascent AcIII-Long