☺Поръчайте сега! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 99.00 лв до 24 часа!☺

Пухен спален чувал Sea to Summit Treeline TLI-Long

Достатъчно лек и компактен за походи с раница, трисезонният пухен спален чувал Treeline TLI на австралийската марка Sea to Summit може да издържи на най-тежките приключения на открито. С удобна форма, тегло от 1120 грама и подходящ за хора с ръст до 198 см, моделът Treeline TLI Long е идеален за българските планини.

Виж пълното описание
Цена
-20%
Специална цена 359.00 лв. Обикновена цена 449.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 5 март 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Достатъчно лек и компактен за походи с раница, трисезонният пухен спален чувал Treeline TLI на австралийската марка Sea to Summit може да издържи на най-тежките приключения на открито. С удобна форма, тегло от 1120 грама и подходящ за хора с ръст до 198 см, моделът Treeline TLI Long е идеален за българските планини.

 

Спалният чувал Treeline TLI на австралийската компания Sea to Summit е перфектният пухен трисезонен чувал за походи в планината, когато температурата не пада значително под точката на замръзване (комфортна температура +2°C).
 
 
Този модел пухен спален чувал на Sea to Summit е изключително здрав и устойчив на употреба, като използва специално проектирана тунелна конструкция на качулката и зоната около шията, която оптимизира топлинната изолация и комфорта. Въпреки че дизайнът на Treeline TLI осигурява допълнително място около раменете и бедрата за свобода на движение, формата на мумия запазва ефективното задържането на топлина, когато имате нужда от това.

 

Спалният чувал Treeline TLI на Sea to Summit е изпълнен с 450 гр. силно компресионен пух с коефицент на набухване от над 600 (600+ Fill Power), което означава, че 1 унция (30 грама) от пух ще се разшири до над 600 кубически инча, когато чувалът се изкара от компресивната си торбичка. По-висока сила на набухване означава, че може да се използва по-малко пух, за да се постигне по-добър температурен рейтинг и така да се спести тегло и обем при пакетиране. Качеството и съставът на пуха в чувалите на Sea to Summit се тестват от независимa международна лаборатория и е сертифициран по международния стандарт RDS, съгласно който използвания за пълнеж пух не се събира от живи птици по нехуманен или насилствен начин. 

 

Treeline TLI използва двупосочен страничен цип на японската компания YKK с технология против закачане към основния материал, който гарантира лесен достъп и вентилация при по-топло време. Ципът е допълнително изолиран, за да се избегне загубата на топлина през него в студено време. Външното покритие на чувала позволява лесно и бързо почистване в полеви условия. Използваната 50D найлонова материя осигурява дълготрайна издръжливост, минимално тегло и размер при компресия. Вътрешният джоб на нивото на гърдите е изпитано място за съхранение на портфейл, лични документи и електроника - далеч от недобросъвестни ръце или от студа, който може да изтощи батериите.

 

Трисезонният спален чувал Treeline TLI на Sea to Summit е леко и компактно универсално решение за преходи в планината през пролет, лято и есен.

Детайли
 • Трисезонен пухен спален чувал тип мумия - удължен размер
 • Ефективна изолация с ниско тегло и висока степен на компресия
 • Пълнеж от 450 гр. пух със сила на набухване от над 600+
 • Тунелна конструкция на качулката и зоната около шията, която оптимизира топлинната изолация и комфорта
 • Допълнително място около раменете и бедрата
 • Ултра лека 50D найлонова материя за дълготрайна издръжливост, минимално тегло и размер при компресия
 • Вътрешен джоб за портфейл, документи и малки електронни устройства
 • Двупосочен страничен цип YKK с технология против закачане
 • Включва чувал за складиране и компресионен пакет за компактно пренасяне
 • Спален чувал с десен цип може да бъде съединена с друг от същия модел с ляв цип
 • Tемпературни характеристики: Комфорт: +2°C / Лимит: (-3)°C / Екстремни възможности: (-19)°C
 • Пълнеж: 450 гр. RDS пух със сила 600+ Fill Power
 • Височина на тялото: до 198 см.
 • Размер в пакетирано състояние: 21 см. (диаметър) х 34 см. (дължина)
 • Компресиран обем: 6.1 л.
 • Тегло: 1120 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Пухен спален чувал Sea to Summit Treeline TLI-Long
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Пухен спален чувал Sea to Summit Treeline TLI-Long
Пухен спален чувал Sea to Summit Treeline TLI-Long