Пухен спален чувал Sea to Summit Trek -1C Down - Long

Представяме ви пухен спален чувал Trek -1C Long от трекинг серията на австралийската марка за приключенски и експедиционен туризъм Sea to Summit.

Виж пълното описание
SKU
ASL041172-210202
Цена
-11%
Специална цена 659.00 лв. Обикновена цена 739.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи петък, 19 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви пухен спален чувал Trek -1C Long от трекинг серията на австралийската марка за приключенски и експедиционен туризъм Sea to Summit. С пълнеж от висококачествен 650+ Ultra-Dry Down естествен пачи пух, тегло от 1253 гр. и отлични температурни характеристики (+3)°C - (-1)°C, Trek е спален чувал с удобна форма хибрид между мумия и провъгълна форма (за ръст до 198 см), подходящ за ползване от късна пролет до ранна есен и създаден за най-взискателните по отношение на тегло, обем и комфорт.

 

    

 

Спалните чували от серията Trek на австралийската марка за приключенски и експедиционен туризъм Sea to Summit се характеризират с ниско тегло и компактни размери в сгънато състояние, пълнеж от влагоустойчив Ultra-Dry 650+ пух и удобна  форма, така че да можете да ги разкопчавате не само по дължина, но и по ширина и да ги превръщате в завивки.

 

Спалният чувал Trek -1C Long на Sea to Summit предлага оптимален баланс между комфорт, ниско тегло и компактност и е подходящ за употреба от късна пролет до ранна есен и за хора с ръст до 198 см.

 

Този модел чувал използва висококачествен 650+ Fill Power (сила на набухване) пух, което означава, че 1 унция (30 грама) от пух ще се разшири до над 650 кубически инча, когато чувалът е изваден от компресионния калъф. Използваният пух е Ultra-Dry Down, което означава, че е допълнително третиран с постоянна водоотблъскваща полимерна обработка на микроскопично ниво. Тази обработка предпазва пуха от външна влага и конденз от вътрешната страна на чувала, като практически елиминира отрицателните ефекти, които влагата има върху пуха. Пухът е разделен в различни клетки (вертикални панели в зоната над гърдите), като по този начин се предотвратява загубата на топлина от тялото ви. 

 

Австралийците от Sea to Summit са известни с вниманието към детайлите във всеки един продукт, особено в сериите спални чували, които произвеждат. Освен с лекото си тегло и компактен обем в сгънато състояние, Trek впечатлява и с нетипичната за ултралеките спални чували полу-правоъгълна форма и двупосочният цип с пълна дължина YKK и отделен цип при краката, което позволява спалния чувал да се отвори напълно и да се използва като юрган. По този начин може да нощувате изключително комфортно и на широко и можете да се проветрявате още по-ефективно. 

 

  

 

Моделът Trek включва и топла качулка с удобен шнур за пристягане, така че да обвие и изолира максимално добре главата, а циповете са защитени със специални ръкави и технология против защипване и блокиране, така че да отваряте и затваряте спалният чувал с едно движение - лесно, бързо и безпроблемно. От вътрешната страна на чувала дизайнерите от Sea to Summit са предвидили джоб с изолация за съхранение на електронни устройства, чиито батерии се разреждат значително по-бързо при ниски темератури. Спалният чувал Trek пристига в калъф за съхранение, а допълнително в комплекта е включен и Ultra-Sil компресионен калъф за транспорт.

 

Комбинация от комфорт и супер компактни преносими размери и тегло, правят спалния чувал Trek на Sea to Summit чудесен спътник за всички, които се осмеляват да се впуснат трекинг приключения през пролетта, лятото и есента. 

 

Детайли
 • Пухен спален чувал 
 • Удобна форма за перфектен баланс между пространство и компактност в прибрано състояние
 • Качулка с удобен шнур за пристягане около главата
 • Здрави двупосочни ципове YKK по дължината и ширината на чувала със система против защипване и блокиране
 • Може да бъде отворен изцяло и превърнат в завивка
 • Водоотблъскващ висококачествен Ultra-Dry пух, който може да устои на отрицателните ефекти, които влагата има върху пуха 
 • Олекотена 30D найлонова външна материя за отлично дишане на материята, минимално тегло и размер при компресия
 • Вертикални панели с пълнеж в зоната над гърдите за предотвратяване на загубата на топлина
 • Вътрешен джоб за портфейл, документи и малки електронни устройства
 • Включва чувал за складиране и компресионен калъф за компактно пренасяне
 • Спалният чувал може да бъде сдвоен с друг от моделите Journey на Sea to Summit
 • Tемпературни характеристики: Комфорт: (+3)°C / Лимит: (-2)°C / Екстремни възможности: (-16)°C
 • Пълнеж: 437 гр. RDS - Ultra-Dry Down пачи пух със сила 650+ Fill Power
 • Височина на тялото: до 198 см.
 • Тегло: 1253 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Пухен спален чувал Sea to Summit Trek -1C Down - Long
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Пухен спален чувал Sea to Summit Trek -1C Down - Long
Пухен спален чувал Sea to Summit Trek -1C Down - Long