Ръчна помпа Outwell Double Action 2-way

С ръчната помпа Double Action Pump на датската марка Outwell ще бъдете максимално ефективни, когато се налага да напомпвате или да изпускате въздух от надуваеми легла, надуваеми басейни, различни видове надуваеми лодки и каяци, надуваеми детски играчки и др.

Виж пълното описание
Цена
29.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи петък, 26 април 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви удобната ръчна помпа с ръкохватка Double Action Pump на Outwell. Този модел помпа е два пъти по-ефективен от стандартните помпи, благодарение на двупосочния режим на работа, чрез който с всяко плъзгане на буталото нагоре и надолу се получава двоен въздушен поток на напомпване или на изпускане в зависимост от избрания от вас режим.

 

В комплекта са включени три броя различни накрайници, прикрепени към помпата, което ви позволява да я използвате с по-голямата част универсални вентили на пазара  - за напомпване и изпускане на надуваеми легла, възглавници, надуваеми басейни, различни видове надуваеми лодки и каяци, детски надуваеми играчки и др.

 

С издържливата си и надеждна конструкция ръчната помпа Outwell Double Action Pump е неразделна част от оборудването ви по време на излет, къмпинг, екскурзия и други дейности на открито.

Детайли
  • Двупосочно действие: два пъти по-ефективна от стандартните помпи
  • Включва три броя различни накрайника
  • Проектирана е да осигурява максимален приток на въздух
  • Мек еластичен маркуч
  • Функция за напомпване и изпомпване
  • Функция за напомпване и изпомпване
  • Включва три броя различни накрайника
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Ръчна помпа Outwell Double Action 2-way
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Ръчна помпа Outwell Double Action 2-way
Ръчна помпа Outwell Double Action 2-way