Sea to Summit

Sea to Summit

Sea to Summit е малка, частна компания, но същевременно измежду най-известните и реномирани австралийски марки по света. Днес, продуктите на марката Sea to Summit се предлагат в над 35 държави по света (България е сред тях) и фирмата е печелила редица награди за оригинален дизайн, иновативност и практичност със своите продукти в Австралия, САЩ и Европа. Историята за създаването на Sea to Summit е много интересна и вълнуваща. През 1984 година, малка група от катерачи от Австралия решават да предприемат изкачване на връх Еверест по нов маршрут по северния склон, със супер лека екипировка, без кислород и без помощта на шерпове.  Изкачването е успешно, но шест години по-късно, един от участниците в експедицията, Тим Макартни, решава да превземе отново Еверест, но този път по-пълноценно, а имено целите 8 848 метра от морското ниво до върха. С други думи, никой до този момент не е решавал да изкачи Еверест from Sea to Summit (от морето до върха), но тази успешна експедиция носи и името на марката! Тим се завръща в Австралия и заедно с група приятели катерачи, любители на природата и гуруто на дизайна Роланд Тайсон решават да стартират бизнес за разработка и производство на надеждна и практична експедиционна екипировка.  Наричат новата компания Sea to Summit!

Днес, австралийците от Sea to Summit произвеждат най-добрите и новаторски решения за всички любители на живота сред природата. Благодарение на придобитите умения и знания, на сериозни изследвания в реални условия, използване на най-добрите материали на пазара и на изключително добри идеи, марката Sea to Summit предлага едни от най-качествените, олекотени, компактни и здрави продукти и аксесоари за къмпинг, планинарство, гребане, пътуване и туризъм като цяло.

Независимо дали сте катерач, планинар, каякар, колоездач, скиор, къмпингар или просто човек, който обича да релаксира сред природата и да пътува по света, то австралийската марка Sea to Summit може да ви предложи продукт, който да ви бъде полезен, практичен и стилен, а благодарение на доброто си качество и да ви върши работа сезон, след сезон, след сезон ...

Разгледайте официалния сайт на Sea To Summit

Филтри
 1. ​Джобна чанта за пазар Sea to Summit Ultra-Sil Shopping Bag 30L - Spicy Orange
  Sea to Summit ​Джобна чанта за пазар Sea to Summit Ultra-Sil Shopping Bag 30L - Spicy Orange
  55.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. ​Джобна чанта за пазар Sea to Summit Ultra-Sil Shopping Bag 30L - Blue Atoll
  Sea to Summit ​Джобна чанта за пазар Sea to Summit Ultra-Sil Shopping Bag 30L - Blue Atoll
  55.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 3. Водоустойчив калъф за ценности Sea to Summit Accessory Case TPU Guide L Black
  Sea to Summit Водоустойчив калъф за ценности Sea to Summit Accessory Case TPU Guide L Black
  49.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри