Sevylor

Sevylor

От 1948 г. марката Sevylor се налага като пазарен лидер в производството и дизайн на надуваеми лодки, каяци, канута и други плавателни съдове, подходящи за спорт и забавление. Oт 2008 г. търговската марка Sevylor e част от голяма американска корпорация за висококачествени потребителски стоки, към която принадлежат и марките за къмпинг оборудване Coleman, за котлони, грилове и други аксесоари Campingaz и за надуваеми легла Aerobed. Историята за Sevylor e добър пример за бизнес начинание, което започва в една сфера, а достига своя международен успех в съвсем друга. Всичко започва през 1948 година с една малка компания във Франция на име „Societe Electronique de Vitry” или на кратко “Sevy”, която произвежда електрически аксесоари след Втората световна война. Като странична работа, компанията използва наличните заваръчни машини за производство и на PVC стоки. Sevy забелязват, че в следвоенна Франция има интерес към евтина, но практична малка вана и се впускат в производството на надуваема вана от здрав PVC материал. Продуктът се оказва много успешен и компанията бързо се разраства и разширява гамата от предлагани PVC продукти, като заради златния потенциал на фирмата, създателите решават да добавят “l’or” (злато на френски) към името на марката и от тогава насам компанията се казва Sevylor.

През 1959 г. американската компания Kayak Corp. сключва споразумение за ексклузивно предлагане на продуктите не Sevylor. С нарастването на продажбите, марката Sevylor разработва и нови, по-модерни PVC продукти и пуска на пазара PVC материал с мемори способност, така че PVC материала да запазва формата си, независимо колко пъти се надува и при каква температура се използва.

През 1981 г. групата Zodiac, световен лидер в производството на здрави надуваеми продукти за военни нужди закупува Sevylor и основавайки се на опита на двете компании решава да наложи Sevylor като основна марка в САЩ за производството на надуваеми продукти за отдих и свободно време. 

Днес, Sevylor използва всичките си години опит, за да предлага иновативни надуваеми продукти, включително надуваеми лодки, надуваеми канута и каяци, надуваеми басейни и матраци, спасителни жилетки и всички свързани аксесоари. Всички продукти на марката Sevylor са висококачествени продукти с надеждна конструкция и материали, който са предвидени да забавляват вас и вашето семейство сезон след сезон.
 

Разгледайте официалния сайт на Sevylor

Филтри
 1. Надуваем триместен каяк Sevylor Tahiti Plus
  Sevylor Надуваем триместен каяк Sevylor Tahiti Plus
  -29%
  Специална цена 449.00 лв. Обикновена цена 629.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Гребло за каяк Sevylor K-Compact 230
  Sevylor Гребло за каяк Sevylor K-Compact 230
  -11%
  Специална цена 79.00 лв. Обикновена цена 89.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри