Сгъваем Трион Robens Folding Saw

Сгъваемият трион Robens Folding Saw с размери в затворено състояние от 22.5 x 6 x 2.5 cm (дължина x ширина x височина) и тегло от 214 гр. е по-безопасна, компактна и практична алтернатива на класическата брадва, когато имаме нужда от инструмент за разяне на клони и дърва за лагерния огън. Острието на триона е с дължина от 18 см и е обработено с устойчиво на ръжда покритие. Бъдете винаги подготвени, изберете Robens Folding Saw за диво бивакуване или спонтанно приключение в гората.

Виж пълното описание
Цена
20.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи събота, 22 юни 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Едно от най-важните решения при избора на екипировка за бивакуване е каква да бъде нашата система за готвене в дивото и дали, и как, ще запалим огън, за да се стоплим и сготвим. Никога не може да сме сигурни, че майката природа ще ни предостави наготово подходящи съчки, клони и дърва за лагерния огън. В този случай изборът обикновено е между малка, компактна брадва и сгъваем трион. Robens Folding Saw ще ви спечели с малки размери, функционалност, надеждност и безопасност за употреба.

 

Robens Folding Saw е сгъваем трион с с размери в затворено състояние от 22.5 x 6 x 2.5 cm (дължина x ширина x височина) и размери в отворено състояние от 40 x 6 x 2.5 cm (дължина x ширина x височина). Дължината на острието е 18 см и то е обработено с устойчиво на ръжда покритие. Добре оформената дръжка, изработена от ABS и TPR (термопластичен еластомер) пластмаса, позволява удобен и сигурен захват. Дръжката е с механизъм за заключване, както в сгънато, така и в отворено състояние. С тегло от 214 гр. този трион е много практичен, лесен за съхранение и транспорт инструмент по време на диво къмпингуване, биваци или полска работа, когато трябва да запалим огън или да разчистим нежелана растителност. Трионът не е пълен заместител на класическите или по-компактни брадви, но в много случаи е по-приложим, лесен и безопасен инструмент за работа със суха или влажна дървесина в пустошта.

 

Важно! Винаги съхранявайте и пренасяйте Robens Folding Saw в сгънато състояние. Никога не оставяйте инструмента без надзор. Не използвайте триона, когато сте под въздействието на алкохол, лекарства или други, влиещи на съзнанието субстанции. Не оставяте триона в близост до малки деца. Почистете острието след употреба. Въпреки нанесеното защитно покритие, без редовна грижа острието ще ръждяса и ще загуби остротата си.

 

Всички приключенци обичат веселите, сгряващи телата пламъци на лагерния огън, но неговата подготовка изисква сериозно отоношение и правилните сечива. Robens Folding Saw е лек, компактен, безопасен и лесен за употреба трион, подходящ за любители туристи и по-опитни планинари.

Детайли
 • Лек и компактен сгъваем трион
 • Реже суха и влажна дървесина, и пластмаса
 • Двукомпонентна дръжка от ABS и TPR (термопластичен еластомер) пластмаса за удобен и надежден захват 
 • Предпазен механизъм за заключване на дръжката в сгънато и в отворено състояние 
 • 18 см. острие с устойчиво на корозия покритие
 • Материали: ABS пластмаса / TPR пластмаса / стомана
 • Размери в разтворено състояние: 40 x 6 x 2.5 cm (дължина x ширина x височина) 
 • Размери в затворено състояние: 22.5 x 6 x 2.5 cm (дължина x ширина x височина)
 • Тегло: 214 гр.

 

 • 18 см. острие с устойчиво на корозия покритие
 • Материали: ABS пластмаса / TPR пластмаса / стомана
 • Размери в разтворено състояние: 40 x 6 x 2.5 cm (дължина x ширина x височина) 
 • Размери в затворено състояние: 22.5 x 6 x 2.5 cm (дължина x ширина x височина)
 • Тегло: 214 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Сгъваем Трион Robens Folding Saw
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Сгъваем Трион Robens Folding Saw
Сгъваем Трион Robens Folding Saw