Снегоходки Atlas Range MTN 26 2023

Range MTN 26 са универсални, високотехнологични и изключително стабилни снегоходки на американския бранд Atlas. Моделът е гъвкав и следва релефа на терена, благодарение на модерната конструкция, съчетаваща Reactiv-Trac рамка с Nytex Infinity Decking система за позициониране на ходилото в снега. Изразителните котки X-Trac Toe ви осигуряват стабилност и сигурност на лед и фирн.

Виж пълното описание
Цена
-32%
Специална цена 419.00 лв. Обикновена цена 619.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи събота, 20 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Range MTN 26 са универсални, високотехнологични и изключително стабилни снегоходки на американския бранд Atlas. Моделът е гъвкав и следва релефа на терена, благодарение на модерната конструкция, съчетаваща Reactiv-Trac рамка с Nytex Infinity Decking система за позициониране на ходилото в снега. Изразителните котки X-Trac Toe ви осигуряват стабилност и сигурност на лед и фирн.

 

Range MTN 26 са универсални снегоходки на американския производител Atlas. Марката се фокусира върху дизайна и изработването на висок клас снегоходки, съчетаващи иновативни технологии, голяма част от които - инженерна разработка на изследователския екип на Atlas. Всеки продукт се тества в разнообразни планински терени и условия от многобройните представители на марката.

 

                

 

Atlas Range MTN 26 са предназначени за универсална употреба. Инженерната сила на американския бранд не пести усилия във внедряването на най-висок клас технологии и подобрения, за да създаде този модел. MTN 26 можете да използвате както по леки полегати склонове, така и при техничен терен, редуващ фирн, лед и пръхкав сняг, като не се лишавате от стабилност за сметка на лекото тегло на снегоходките.

 

Системата за закопчаване към обувките използва Wrapp MTN механизъм, съчетан с популярната BOA Fit система, които позволяват бърза и лесна настройка с едно завъртане на бутона без да се налага дори да сваляте ръкавиците си. Снегоходките Range MTN се отличават с лека, алуминиева Reactiv-Trac рамка, която се огъва според терена като преминава от цилиндрична в елипсовидна форма, за да увеличи силата, която снегодходката може да понесе в точките с най-голямо натоварване и по този начин се улеснява придвижването по техничен терен. Системата Nytex Infinity Decking осигурява лекота и плаване в пръхкав сняг. По-голямата част от алуминиевите релси са назъбени, което увеличава стабилността без да намаляват гъвкавостта, а благодарение на агресивните X-Trac предни котки можете да се чувствате уверени дори на лед и фирн. Range MTN притежават 19 инчова кокона, която ви помага при стръмни изкачвания, за да не товарите излишно прасците и бедрата си. Коконата се прибира лесно с едно движение на щеката, когато теренът отново стане полегат.

 

Ако търсите висок клас универсални снегоходки, които се представят страхотно както в мек и пръхкав сняг, така и в по-техничен твърд терен, Atlas Range MTN са отличен избор за вас.

Детайли
 • Високотехнологични снегоходки на американския производител Atlas
 • Универсална употреба - подходящи за всякакъв терен - All Mountain
 • Wrapp MTN система за закопчаване с BOA Fit механизъм
 • Reactiv-Trac гъвкава алуминиева рамка, осигуряваща изключително добра стабилност
 • Nytex Infinity Decking - лека платформа, която създава усещане за стабилност и плаваемост
 • Назъбени релси от алуминий
 • X-Trac котки - с агресивен дизайн, които безпроблемно захапват в лед и твърд сняг
 • Повдигаща се 19° кокона - улеснява изкачването при дълги стръмни хълмове
 • Подходящи за носене с различни туристически обувки
 • Материал: Олекотен алуминий 6061
 • Оптимален капацитет на натоварване: до 90 кг. (човешко тегло + раница)
 • Размери: 21 x 64 см.
 • Тегло: 1900 гр. (чифт)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Снегоходки Atlas Range MTN 26 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Снегоходки Atlas Range MTN 26 2023
Снегоходки Atlas Range MTN 26 2023