☺Поръчайте сега! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 99.00 лв до 24 часа!☺

Снегоходки Tubbs Flex RDG 24 2023

Снегоходките Flex RDG на американската марка Tubbs са най-универсалните и лесни за ползване снегоходки, подходящи за разнообразни снежни преходи. С интегрирана BOA система за затягане моделът Flex RDG предлага изключителна сигурност и стабилност, независимо от обувките, с които се ползва.

Виж пълното описание
Цена
-29%
Специална цена 319.00 лв. Обикновена цена 449.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 5 март 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Снегоходките Flex RDG на американската марка Tubbs са най-универсалните и лесни за ползване снегоходки, подходящи за разнообразни снежни преходи. С интегрирана BOA система за затягане моделът Flex RDG предлага изключителна сигурност и стабилност, независимо от обувките, с които се ползва.

 

Снегоходките Flex RDG на американската марка Tubbs са универсален модел снегоходки, предназначени да се справят с най-разнообразни планински терени.Flex RDG са супер лесни за използване и осигуряват нужния комфорт и стабилност, за да може да проучвате и да се наслаждавате на планините през зимата.

 

Снегоходките Flex RDG са част от Flex серията на Tubbs, оборудвани с биомеханично проектирана и силно гъвкава задна част (Flex Tail). Тази технология позволява снегоходката да се огъва по естествен начин и да намали напрежението върху ставите на глезена, коляното и таза при по-продължително ходене. Цялата конструкция на снегоходката Flex RDG e силно гъвкава, позволяваща усукване в различни посоки, както и множество точки на сцепление между зъбците на снегоходката и снега.

 

Най-отличителната характеристика на снегоходките Flex RDG е наличието на интегрирана система за затягане BOA, което прави монтирането на тези снегоходки Tubbs изключително лесно, само с едно завъртане. Прецизната BOA система за затягане (широко използвана при обувките за сноуборд) позволява да пристягате снегоходката с една ръка чрез завъртане на специално обособен за това бутон. Връзките от BOA системата са директно свързани с каишката на петата, което гарантира прецизно фиксиране на цялото стъпало. За да освободите снегоходките от обувките е необходимо само издърпване на бутона на BOA системата.

 

Снегоходките Flex RDG се справят еднакво добре, както с равен снежен терен, така и с по-взискателни склонове. От долната страна снегоходката е оборудвана по цялата си дължина с извити 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед, както и с предни зъбци от карбонова стомана за контрол и добро сцепление при изкачване на наклони. Повдигащата се на 16 градуса пета кокона ActiveLift™ 16° е важна екстра, която улеснява изкачването на стръмни наклони и намалява натоварването върху прасеца и ахилеса.

 

Олекотени, компактни и снабдени с най-лесните за ползване автомати CustomWrap на Tubbs с BOA система, снегоходките Flex RDG са подходящ модел за всеки (начинаещ или напреднал), решил да се впусне в преходи в снега независимо от терена и крайната цел.

Детайли
 • Модерни, олекотени и универсални снегоходки
 • Подходящи за всякакъв терен
 • Гъвкава конструкция за удобство при ходене
 • Снегоходката следва естествено движение на крака, благодарение на FlexTrail технология
 • Иновативни автомати CustomWrap на Tubbs с интегрирана BOA система
 • Цялостно фиксиране на крака с едно движение
 • Подходящи за носене с различни туристически обувки
 • Удължени 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед
 • Предни подвижни зъбци от карбонова стомана  за максимален контрол и добро сцепление при изкачване на наклони
 • Повдигаща пета кокона Active Lift 16°, улесняваща изкачванията
 • Оптимален капацитет на натоварване: до 90 кг.
 • Тегло за чифт: 1.75 кг (24")
 • Подходящ размер: 40EU/8US - 47EU/13US
 • Размери 24”: 20 х 61 см (широчина х дължина)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Снегоходки Tubbs Flex RDG 24 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Снегоходки Tubbs Flex RDG 24 2023
Снегоходки Tubbs Flex RDG 24 2023