Снегоходки Tubbs Flex TRK 24 2023

Снегоходките Flex TRK на американската марка Tubbs са олекотен модел с модерна форма, опростена технология и система за бързо и лесно монтиране. Подходящи за различни видове зимни маршрути, Flex TRK осигуряват добра маневреност и стаблиност при всяка крачка в снега.

Виж пълното описание
Цена
-31%
Специална цена 269.00 лв. Обикновена цена 389.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 23 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Снегоходките Flex TRK на американската марка Tubbs са олекотен модел с модерна форма, опростена технология и система за бързо и лесно монтиране. Подходящи за различни видове зимни маршрути, Flex TRK осигуряват добра маневреност и стаблиност при всяка крачка в снега.

 

Flex TRK 24" на американската марка Tubbs са модерен и олекотен модел снегоходки с редица технологични функционалности, подходящи както за начинаещи, така и за запалени любители на зимните преходи.

 

Снегоходките Flex TRK са част от Flex серията на Tubbs, оборудвани с биомеханично проектирана и силно гъвкава задна част (Flex Tail). Тази технология позволява снегоходката да се огъва по естествен начин и да намали напрежението върху ставите на глезена, коляното и таза при по-продължително ходене. Цялата конструкция на снегоходката Flex TRK e силно гъвкава, позволяваща усукване в различни посоки и повече точки на сцепление между зъбците на снегоходката и снега.

             

Обуването на снегоходките Flex TRK e лесно и бързо, като този модел на Tubbs използва обновената система за затягане Quick-Fit. Изключително лесна за иползване, тази система осигурява бързо и сигурно прилягане, като затягането става само с едно движение, чрез издърпване на каишката.

 

Снегоходките Flex TRK осигуряват отлична маневреност и стабилност и се справят еднакво добре както с равен снежен терен, така и с по-взискателни склонове. От долната страна снегоходката е оборудвана по цялата си дължина с извити 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед, както и с предни зъбци от карбонова стомана за контрол и добро сцепление при изкачване на наклони. Повдигащата се на 16 градуса пета кокона ActiveLift™ 16° е важна екстра, която улеснява изкачването на стръмни наклони и намалява натоварването върху прасеца и ахилеса.

 

Леки, удобни и лесни за употреба, снегоходките Flex TRK на Tubbs са подходящ модел за всеки (начинаещ или напреднал), решил да се впусне в преходи в снега независимо от терена и крайната цел.

Детайли
 • Модерни, олекотени и универсални снегоходки
 • Подходящи за всякакъв терен
 • Гъвкава конструкция за удобство при ходене
 • Снегоходката следва естественото движение на крака, благодарение на FlexTrail технология
 • Лесни за употреба автомати Quick-Fit на Tubbs
 • Подходящи за носене с различни туристически обувки
 • Удължени 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед
 • Предни подвижни зъбци от карбонова стомана за максимален контрол и добро сцепление при изкачване на наклони
 • Повдигаща пета кокона Active Lift 16°, улесняваща изкачванията
 • Оптимален капацитет на натоварване: до 90 кг. (човешко тегло + раница)
 • Тегло за чифт: 1.75 кг. (24")
 • Подходящ размер: 40EU/8US - 47EU/13US
 • Размери 24”: 20 х 61 см. (широчина х дължина)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Снегоходки Tubbs Flex TRK 24 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Снегоходки Tubbs Flex TRK 24 2023
Снегоходки Tubbs Flex TRK 24 2023