Снегоходки Tubbs Flex VRT 25 2023

Снегоходките Flex VRT са топ моделът в серията Flex на американската марка Tubbs. С изобилие от технологични подобрения снегоходките Flex VRT осигуряват перфектно сцепление и отличен контрол върху всякакъв вид снежен терен, а DynamicFit 2.0 автоматите с интегрирана BOA система за пристягане позволяват монтирането на тези снегоходки да става за секунди.

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Снегоходките Flex VRT са топ моделът в серията Flex на американската марка Tubbs. С изобилие от технологични подобрения снегоходките Flex VRT осигуряват перфектно сцепление и отличен контрол върху всякакъв вид снежен терен, а DynamicFit 2.0 автоматите с интегрирана BOA система за пристягане позволяват монтирането на тези снегоходки да става за секунди.

 

Снегоходките Flex VRT на американската марка Tubbs са проектирани така, че да осигуряват перфектно представяне по време на всякакви планински маршрути и върху всякакъв вид сняг. Благодарение на своя иновативен дизайн и функционалност, моделът Flex VRT е отличен с редица награди, включително престижната награда от изложението ISPO в Мюнхен. 

             

Снегоходките Flex VRT са топ моделът във Flex серията на Tubbs, оборудвани с биомеханично проектирана и силно гъвкава задна част (Flex Tail). Тази технология позволява снегоходката да се огъва по естествен начин и да намали напрежението върху ставите на глезена, коляното и таза при по-продължително ходене. Цялата конструкция на снегоходката Flex VRT e силно гъвкава, позволяваща усукване в различни посоки, както и множество точки на сцепление между зъбците на снегоходката и снега.

 

За да се постигне чувството на максимален комфорт и контрол, дори и по време на сложни алпийски изкачвания, снегоходките Flex VRT са оборудвани с иновативните автомати DynamicFit 2.0 с интегрирана система за затягане BOA (често използвана при обувките за сноуборд) . С елементи от EVA пян този вид автомати на Tubbs постига равномерно разпределение на натиска около обувката и позволява да стегнете снегоходката точно, колкото е необходимо. BOA системата за затягане прави обуването и свалянето на снегоходките Flex VRT да става за секунди, само чрез завъртане или издърпване на BOA бутона.

 

             

 

Снегоходките Flex VRT са изключително сигурни и надеждни при ходене при всякакъв вид снежен терен, включително фирнован сняг и при сериозни изкачвания и траверсиране. Оборудвани са с дълги извити 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед, както на изкачване, така и на слизане. Предните зъбци за катерене при този модел се наричат Viper 2.0 и представляват шест специфично назъбени шипа, изработени от карбонова стомана и осигуряващи максимално сцепление при изкачване на стръмни наклони. На опашката на този модел снегоходка Tubbs има и допълнителни шипове за максимално сцепление, тогава когато се налага. Повдигащата се на 19 градуса пета кокона ActiveLift 19° е важна екстра, която улеснява изкачването на стръмни наклони и намалява натоварването върху прасеца и ахилеса.

 

Снегоходките Flex VRT на Tubbs наистина впечатляват със своите способности за катерене, стабилност и лесна употреба. Специално направени за алпинизъм и технически терени, Flex VRT са подходящи и за по-леки форми на зимен туризъм.

Детайли
 • Топ модел в серията Flex снегоходки на Tubbs
 • Високотехнологични, модерни и олекотени снегоходки за всякакви терени
 • Наградени с отличието "ISPO Award" в Мюнхен
 • Подходящи за сериозни зимни преходи и разнообразни терени, включително фирнован сняг и траверсиране
 • Гъвкава конструкция за удобство при ходене
 • Снегоходката следва естествено движение на ходилото, благодарение на FlexTrail технология
 • Иновативни автомати DynamicFit 2.0 на Tubbs с интегрирана BOA система за затягане
 • Прецизно обхващане на крака с едно движение
 • Подходящи за носене с различни туристически обувки
 • Дълги 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед
 • Малки шипове на опашката за максимална стабилност
 • 6 предни подвижни дълги зъбци Viper 2.0 от карбонова стомана за максимален контрол и отлично сцепление при стръмни наклони
 • Повдигаща пета кокона Active Lift 19°, улесняваща изкачванията по стръмните пътеки
 • Оптимален капацитет на натоварване: до 90 кг. (човешко тегло + раница)
 • Тегло за чифт: 1.98 кг (25")
 • Подходящ размер: 40EU/8US - 47EU/13US
 • Размери 25”: 21 х 63 см (широчина х дължина)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Снегоходки Tubbs Flex VRT 25 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Снегоходки Tubbs Flex VRT 25 2023
Снегоходки Tubbs Flex VRT 25 2023