Свещ против комари с Цитронела Coghlans Citronella Candle 100 gr.

Citronella Candle на американската марка Coghlans е много приятна и практична свещ, създадена за спешни случаи, нощувки на открито под звездите и романтични вечери. Свещта е произведена в Канада и е с аромат на цитронела, който отблъсква комарите и насекомите. Цитронелата има лека и сладка лимонена миризма. Ароматът на цитронела е топъл, силен, остро-пикантен камфоров с лек дървесен оттенък. Свещта гори в продължение на 16 до 18 часа, след което металната кутия може да се използва за друго предназначение.

Виж пълното описание
Цена
15.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи четвъртък, 23 май 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Американската марка Coghlans е популярна с практичните си и интересни продукти за оцеляване и живот сред дивата природа. Свещта против комари с цитронела Coghlans Citronella Candle е полезна вещ с приятен аромат, която може да ползвате при спешни случаи, за приятна атмосфера у дома или при бивакуване под звездите. 


Citronella Candle е с тегло от 98 гр. и гори в продължение на 16 до 18 часа. Тя е произведена в Канада и е пропита с приятен лимомен аромат на Цитронела, който отблъсква комарите и други насекоми. Продуктът е в компактна метална кутия с капак, така, че след употреба на свещта оставате с друга практична вещ за съхранение на дребни предмети.


Подходете отговорно при употребата на този продукт. Не оставайте свещта без надзор, когато е запалена и дръжте далеч от деца. Не оставайте в близост до горива като дървен материал, въглища и подобни, чието изгаряне може да ви изложи на вредното влияние на въглероден окис. Напомняме, че е възможно кутията да се загрее при продължителна употреба. 


Свещта против комари с Цитронела Coghlans Citronella Candle е очарователно полезен, компактен и приятен продукт с продължителност на горене за теглото си много над алтернативните декоративни свещи на пазара. Препоръчваме да се снабдите с един или два броя от този продукт у дома, за да имате винаги надежден източник на светлина вкъщи, за риболов или при диво бивакуване на открито

 

Детайли
  • Ароматна свещ за спешни случаи, романтични вечери, риболов и бивакуване на открито
  • С лека и сладка лимонена миризма на Цитронела
  • Отблъсква комари и насекоми
  • В полезна и компактна метална кутия с капак
  • Продължителност на горене от 16 до 18 часа
  • Произведена в Канада
  • Да се държи далеч от малки деца
  • Тегло: 98 гр. 
  • Действие от 16-18 ч
  • Тегло: 100 гр
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Свещ против комари с Цитронела Coghlans Citronella Candle 100 gr.
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Свещ против комари с Цитронела Coghlans Citronella Candle 100 gr.
Свещ против комари с Цитронела Coghlans Citronella Candle 100 gr.