Тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L

Тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L - oсигурете си допълнителен подслон с тази универсалната тента на датската марка Outwell. Тази тента е с размери 400 см х 390 см и използва висококачествен плат Outtex 6000 Pro с 6000 мм воден стълб и слънцезащитен фактор UPF 50+. Canopy Tarp L е изключително функционална, като пристига с включени три броя стоманени рейки с регулируема височина и множество обтегачи. Тентата за палатка на Outwell може да се ползва самостоятелно или прикрепена към палатка, автомобил, кемперван и др.

Виж пълното описание
Цена
-11%
Специална цена 249.00 лв. Обикновена цена 279.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 25 юни 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L - oсигурете си допълнителен подслон с тази универсалната тента на датската марка Outwell. Тази тента е с размери 400 см х 390 см и използва висококачествен плат Outtex 6000 Pro с 6000 мм воден стълб и слънцезащитен фактор UPF 50+. Canopy Tarp L е изключително функционална, като пристига с включени три броя стоманени рейки с регулируема височина и множество обтегачи. Тентата за палатка на Outwell може да се ползва самостоятелно или прикрепена към палатка, автомобил, кепер ван и др.

 

Tента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L  Свободностояща тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L

 

Тентата - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L е изключително универсален продукт, който предлага множество възможности за конфигурация и е подходящ за целогодишна употреба. Тази къмпинг тента на датската марка Outwell използва най-високия клас плат Outtex 6000 Pro, създадено да ви предпази както по време на напоителни дъждове, така и при изгарящи летни жеги . Този висок клас полиестерна тъкан на Outwell е изключително устойчива с впечатляващите 6000 мм воден стълб и висока степен на слънцезащита UPF 50+ .

 

Без палатка тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L  Разпъната само тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L

 

Тентата - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L предлага забележими размери, с които да се създаде покрита площ от около 15 кв.м. и е бърза и лесна за поставяне. Пристига с включени три броя стоманени рейки с възможност за регулирана на височината на всяка от тях поотделно чрез заключващи телескопични механизми. С помощта на рейките и на включените светлоотразителни обтегачи може да разпънете тентата самостоятелно или да я прикрепите към голяма къмпинг палатка, автомобил или кемперван.

 

Тентата- навес Outwell Canopy Tarp L е идеален избор за образуване на навес по време на къмпингуване, пикници и семейни забавления сред природата. 

Детайли
 • Универсална къмпинг тента за палатка от Outwell
 • Може да се прикрепи към различни видове палатки, автомобили и кемперванове като навес или да се използва самостоятелено
 • Включва три стоманени рейки с регулируема височина
 • Висококачествено платнище с гаранция за сигурност срещу вятър, дъжд и UV 50+ лъчи
 • Бързо и лесно за разпъване и прибиране
 • Множество конфигурации за настройка
 • Лепени шевове
 • Fire retardant - забавено изгаряне на плата в случай на подпалване
 • Материя: Outtex 6000 Pro полиестер
 • Слънцезащитен фактор: UPF 50+
 • Воден стълб: 6000 мм.
 • Рейки: Стомана с диаметър 19 мм.
 • Размер в пакетирано състояние: 70 см. х 17 см. х 11 см.
 • Тегло: 5.25 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L
Тента - навес за палатка Outwell Canopy Tarp L